Ви претставуваме

Испрати до автомобил

Планирајте го вашето патување од удобоста на вашиот до.

Гледаме напред

Пред да излезете на пат, спремете се за патувањето со Send to Car. Едноставно лоцирајте ги вашите дестинации со here.com и кликнете „send to car“. Вашите дестинации ќе се запомнат во вашето Волво, спремно за патување, благодарение на Sensus Connect и Sensus Navigation. 

Секогаш на располагање

Спремете се за патување, каде и да сте. Пристапете до here.com на вашиот пребарувач, мобилен или преку Volvo On Call за да почнете со планирање на вашето патување.

Наши иновации

Се што правиме е дизајнирано околу луѓе, затоа секоја иновација што ја рпавиме е дизајнирана да го поедностави и подобри вашиот живот. Ние сме посебно горди на нашите напредоци во ефикасната моќ, конективноста и безбедноста. Ние го нарекуваме нашето размислување во овие простори: Drive-E, Sensus, и IntelliSafe.