VOLVO SERVICE - АКЦИСКА ПОНУДА

Редовни пакети за одржување за возила постари од 4 години

Ние сакаме вашето Volvo да работи одлично и да поминува многу километри од година во година. Со цел да ви овозможиме безгрижно возење исполнето со задоволство, во овластениот сервис нудиме 15% попуст на купувачите за возила на возраст од 4 до 8 години, додека на возилата на возраст од 8 и повеќе години нудиме 25% попуст на делови и редовна услуга за одржување. Volvo Service користи оригинални делови на Volvo, уникатни методи и нуди бесплатни ажурирања на софтверот што го прави вашиот Volvo уште подобар секој пат.

Редовната услуга за одржување вклучува:
•    преглед на возилото
•    замена на сите филтри и моторно масло
•    замена на пакновите на сопирачките - по потреба
•    замена на дисковите за сопирање - по потреба
•    замена или надополнување на течноста за ладење
•    замена на сет временски ремен или ланец - по потреба
•    замена на комплетот за помошни ремени - по потреба
•    замена на пумпата за вода - по потреба
•    замена на оригиналната течност за сопирачките - по потреба
•    дополнување на течност за филтерот за честички на дизел мотори (во зависност од видот на филтерот за честички)
•    замена на осигурувачи за електрична инсталација - по потреба

Покрај деловите за редовно одржување, имате попуст и на следните делови за потрошен материјал:
•    пакнови на сопирачки, дискови и други делови на системот за сопирање
•    бришачи и течност за миење на ветробранското стакло
•    акумулатор
•    сите видови сијалици
•    амортизери
•    термостат
•    лежишта на тркалата
•    резервно тркало на возилото

Пријавување на сервис