Volvo Recharge

Воведување на нашата нова линија на чисти електрични и приклучоци хибридни автомобили.

Повеќе возачка моќ. Помалку влијание врз животната средина.

Наменето за подобар начин за движење низ светот.

Зошто Recharge?

Превземи контрола

Електричен мотор и бензински мотор работат во хармонија за крајниот хибрид на приклучок, за помалку емисии на заптивки, поголема влечење и поголема моќност за вас.

Водете го патот

Електричен погон со високи перформанси во нашиот прв чист електричен луксузен компактен SUV обезбедува витална комбинација на одговорно и одговорно возење.

SUV

XC40 Recharge (plug-in хибрид)

Наменето за живот во градот и пошироко

XC60 Recharge (plug-in хибрид)

Динамичен, рафиниран и интуитивен

XC90 Recharge (plug-in хибрид)

Вистинскиот скандинавски луксузен теренец

Имот

V60 Recharge (plug-in хибрид)

Разновидниот и динамичен имот

Седан

S60 Recharge (plug-in хибрид)

Динамичен скандинавски седан

S90 Recharge (plug-in хибрид)

Елегантен, интуитивен и одговорен