Поврзување

Направете го Вашиот живот полесен

Услуги, навигација и аудио

Поврзаност која Ви заштедува време

Нашата цел е да вратиме една недела квалитетно време преку новиот Volvo автомобил до 2025 година.

Ние ќе го направиме тоа со користење на технологијата како алатка која ќе ни помогне да живееме подобар и поисполнет живот. Технологијата треба да служи, да поддржува, да забавува и да биде водич. Ова е нашата појдовна точка.

 

 
Поврзување во автомобилот

Нашите сервиси за поврзување, навигацијата, делот за забава и аудио системот ги нарекуваме Sensus. Дизајниран е за да Ви понуди целосна контрола, благодарение на екранот на допир, логичките операции и лесниот начин на користење. Последната верзија на гласовна контрола и поврзувањето на паметен телефон преку CarPlay и Android Auto, обезбедува дека ќе останете поврзани постојано. Дознајте повеќе подолу. Нашите сервиси за поврзување, навигацијата, делот за забава и аудио системот ги нарекуваме Sensus. Дизајниран е за да Ви понуди целосна контрола, благодарение на екранот на допир, логичките операции и лесниот начин на користење. Последната верзија на гласовна контрола и поврзувањето на паметен телефон преку CarPlay и Android Auto, обезбедува дека ќе останете поврзани постојано. Дознајте повеќе подолу.

Sensus навигација

Бидете онаму каде што сакате. Нашиот вграден Sensus навигациски систем нуди лесен пристап до сите функции на навигацијата, за возачот и совозачот.

Аудио системи

Слаткиот звук на луксузот. Volvo Cars соработува со едни од најдобрите аудио брендови во светот за да го создаде најдобриот аудио систем за во автомобил.

IntelliSafe Assist

Опционалниот пакет IntelliSafe Assist вклучува сè што ви е потребно за да овозможите контролирано и релаксирано искуство при возењето - особено на автопат. IntelliSafe Assist вклучува адаптивен темпомат, помош при возење, сигнализација за растојание (само во комбинација со екранот).
Прочитајте повеќе

Искусете ги нашите иновации во реалноста

Резервирајте тест возење