Аудио за во автомобил

Звукот на идеалното

Дизајниран за да ја оживее Вашата музика

Музиката има значење

Ние одбравме да соработуваме со едни од најдобрите аудио брендови во светот. Подолу може да прочитате за трите нивоа на аудио кои моментално ги имаме како понуда, секој од нив е дизајниран да ја оживее Вашата музика и да понуди беспрекорен звук во внатрешноста на Вашиот автомобил.
Bowers & Wilkins

Нашиот аудио систем Bowers & Wilkins е несомнено е еден од најдобрите аудио системи достапни за автомобили, наменет за луѓе кои сакаат беспрекорно аудио искуство во автомобилот.

Harman Kardon

Аудио инженерите на Volvo Cars тесно соработуваат со аудио тимовите на Harman Kardon за да обезбедат супериорен квалитет, апсорбирање и експресивен звук.

High Performance

Нашиот High Performance аудио систем е дизајниран за да овозможи добар баланс на квалитетот и вредноста, без да се влијае на квалитетот на звукот.