Harman Kardon

Високо квалитетен звук за во автомобил

Слобода во секојдневието

Убава репродукција на звук

Harman Kardon Premium Sound обезбедува прекрасно балансиран и моќен звук дизајниран за да ги привлече сите Ваши сетила. Ова извонредно искуство е овозможено од 14 hi-fi звучници, вклучувајќи и нискотонец со вентилација на воздух кој произведува бас звук кој ќе го почувствувате низ Вашето тело. Harman Kardon Ве вовлекува во самиот момент, будејќи ја страста за ангажирање и активирање на сетилата.

Нискотонец со вентилација на воздух

Овој непречено вграден нискотонец со вентилација на воздух Ви овозможува да уживате во длабочината на басот во Вашето Volvo. Користејќи ја иновативната технологија, пулсира многу големи количини на воздух низ отворот на лакот на задното тркало за многу ниски и уникатни бас-тонови. За да се заштеди на простор нискотонецот е тенок и интегриран во архитектурата на автомобилот.