Квалитетно аудио

High performance

Дизајнирано од Volvo

High Performance аудио систем

Создаден специјално за акустиката на Вашето Volvo, нашиот аудио систем со високи перформанси е стандардниот аудио систем што го нудиме. Тој Ви овозможува на Вас и Вашите патници да уживате во навистина квалитетен
и природен звук.

Звучи добро

Звучниците за високи тонови, нискотонецот и звучниците со среден опсег се одделени и комуницираат меѓусебно за да се создаде одлична репродукција на звукот. Овој моќен аудио систем со десет звучници може да се контролира преку копчињата на воланот, централниот екран на допир или преку гласовни команди.