Sensus навигација

Интуитивна и лесна

Навигациски систем со поврзани апликации

Sensus навигација

Sensus навигацијата е целосно интегриран и поврзан навигациски систем кој Ви помага да стигнете таму каде што сакате со леснотија. Корисните функции вклучуваат Send to Car функција, која Ви овозможува да пратите дестинација директно до Вашиот автомобил преку пребарувачот или преку апликацијата Volvo On Call. Sensus навигацијата исто така Ви нуди пристап до сервиси и апликации кои се поврзани со навигацијата и кои Ви помагаат во пронаоѓање на нови искуства и места за посета, на начин кој е интуитивен и лесен за разбирање.

Апликации за навигацијата Sensus

Park & Pay (Паркирање и Плаќање)

Со леснотија пронајдете паркинг и платете за него.

Glympse и Send to Car

Пратете ја локацијата на пријателите или роднините. Може да се сретнете на таа локација.

Yelp, локално пребарување, Wiki локации

Пронајдете го најдоброто локално кафуле, историско место или друг атрактивен објект.