СИТЕ НОВИ PLUG-IN ХИБРИДИ ДОАЃААТ СО

Една година бесплатна електрична енергија

Намалете го вашиот јаглероден отпечаток со нов plug-in хибрид и ние ќе ја надоместиме искористената електрична енергија за време на возењето.*

Вози електрично

За да ве охрабриме да возите колку што е можно поодржливо, електричната енергија за една година е вклучена при купувањето нов plug-in хибрид од Volvo. Вашата исплата ќе биде преку ваучер за додатоци и производи од лајфстајл колекцијата, чија вредност ќе се пресмета врз основа на киловат часовите што се искористени за време на возењето на електрична енергија, што ќе се пресмета при вашиот прв сервис.
 • Важи за нарачки доставени помеѓу 1 декември 2019 година и 6 месеци потоа.
 • Ваучерите за надоместок се валидни за официјалните Volvo додатоци и за предметите од лајфстајл колекцијата.
 • Намалете ги вашите емисии

  Една од нашите цели е да бидеме климатско неутрални до 2040 година. Како чекор долж патот, сите Volvo cars се достапни како plug-in хибриди. Со вклучувањето бесплатна електрична енергија при купувањето plug-in хибрид, се надеваме дека го ставаме во центар на вниманието ефикасното користење на енергијата и можноста за покривање на дневните потреби за возење само со електрична енергија.
  Откријте ги нашите приклучоци хибриди

  Што сакате да знаете за бесплатната понуда на електрична енергија?

  • Што е вклучено во бесплатната понуда на електрична енергија?

   Понудата важи за новите plug-in хибридни автомобили од Volvo доставени до клиентот од 1 декември 2019 година и 6 месеци потоа. Ова значи дека ќе ви бидат повратени средствата за искористената електрична енергија за полнење на вашиот автомобил до првиот сервис. Надоместокот ќе биде преку ваучер за Volvo додатоци и лајфстајл производи. Ваучерот важи 30 дена од денот на издавањето.

  • Колку долго важи оваа понуда?

   Понудата важи за новите plug-in хибридни автомобили од Volvo доставени до клиентот од 1 декември 2019 година и 6 месеци потоа.

  • Дали понудата има ограничувања?

   Ваучерите имаат претходно дефинирана вредност. Ве молиме прашајте го вашиот локален застапник за повеќе информации. Само plug-in хибридните автомобили се вклучени во оваа понуда.

  • Како ќе биде пресметан надоместокот?

   Надоместокот ќе се заснова на количеството на kWh искористени од клиентот до првиот сервис.

  • Дали понудата е употреблива за сите типови бизниси?

   Не. Понудата не е применлива за автомобилите за изнајмување. Може да има дополнителни исклучоци на вашиот локален пазар, па затоа ве молиме да се поврзете со вашиот локален застапник.

  * Понудата го покрива периодот помеѓу испораката на автомобилот на клиентот до првиот сервис (најдоцна по 1 година). Контактирајте го вашиот застапник за локалните правила и услови бидејќи тие може да варираат.