Volvo понуда за безбедна зима

СИТЕ VOLVO АВТОМОБИЛИ СО БЕСПЛАТЕН СЕТ ОРИГИНАЛНИ VOLVO ЗИМСКИ ТРКАЛА И НАЈПОВОЛНО ФИНАНСИРАЊЕ

Искористете ја нашата неодолива промотивна понуда која важи до крајот на годината! Нашите богато опремени автомобили, до крајот на оваа година ќе бидат достапни со бесплатен сет оригинални Volvo зимски тркала, составени од најквалитетни зимски гуми и оригинални Volvo алуминиумски фелни за најдобра контрола и беспрекорна безбедност.

ФИНАНСИРАЊЕ ПРИЛАГОДЕНО СПОРЕД ВАС!

V40 T2 Inscription+

од 307 EUR месечна рата

Дознај повеќе

XC40 T3 AUT Entry

од 384 EUR месечна рата

Дознај повеќе

S60 T4 AUT R-Design ili Inscription

од 554 EUR месечна рата

Дознај повеќе

V60 CC D4 AWD AUT Momentum Pro

од 661 EUR месечна рата

Дознај повеќе

S90 D3 AUT Business

од 651 EUR месечна рата

Дознај повеќе

V90 CC D4 AWD AUT Edition Pro

од 878 EUR месечна рата

Дознај повеќе

XC90 B5 AWD AUT Mom. Pro Dynamic

од 834 EUR месечна рата

Дознај повеќе

Посетите не!

'Најповолно финансирање прилагодено на вам. Одвбраниот Volvo автомобил купете го по најповолни услови скроени во соработка со Sparkasse Leasing

Одберете го својот сет на оригинални Volvo зимски тркала

Зимските тркала на Volvo ги имаат сите највисоки сигурносни стандарди и Ви обезбедуваат најдобра контрола на вашиот автомобил. Сетовите на тркала ги обликувавме така што врвните брендови за гуми ги монтиравме на оригиналните алуминиумски фелни кои ги имаат најдобрите својства.
СИТЕ VOLVO МОДЕЛИ НАРАЧАНИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА ЌЕ БИДАТ БЕСПЛАТНИ ОПРЕМЕНИ СО СЕТ ЗИМСКИ ТРКАЛА
Сет зимаски тркала за сите моедли


  Промотивните цени важат за нарачани автомобили до 31.12.2019. Сликата од тркалото е симболична. Просечна потрошувачка на гориво: 4,8-7,1 l/100km. CO2 емисии: 127-164 g/km. Финансирањето е во соработка со Sparkasse Leasing. Каматната стапка од 4,5% и е со минимално учество од 20%, додека максималниот број на рати е 84. Не одговараме за печатни грешки. Повеќе информации на www.volvocars.mk или кај овластениот дилер Premium AGS.