Internetverbinding maken

16 Resultaten

Internetverbinding maken via een met Bluetooth aangesloten telefoon

Breng middels een "internet sharing"/"wifi-hotspot/personal hotspot" op een mobiele telefoon via Bluetooth een internetverbinding tot stand om toegang te krijgen tot diverse onlinediensten voor uw auto.

Wisselen tussen internetverbinding via persoonlijke simkaart en mobiele telefoon

Bijgewerkt 11/25/2019

Wisselen tussen internetverbinding via persoonlijke simkaart en mobiele telefoon

Soms wilt u de internetverbinding van uw auto via een persoonlijke simkaart kunnen verruilen voor een internetverbinding via uw mobiele telefoon: bijvoorbeeld wanneer u de grens oversteekt. Dit artikel geldt voor auto's met Sensus Connect en Volvo On Call.

Wisselen tussen persoonlijke simkaart en telefoon

Zie de instructievideo of volg de onderstaande instructies om over te schakelen van een internetverbinding via een persoonlijke simkaart op een internetverbinding via de mobiele telefoon (Bluetooth® of wifi).

Van aansluiting wisselen

Instructies

Op de middenconsole: Druk op MY CAR en OK/MENU.

In het Sensus Connect-menu: Kies

Instellingen en daarna Internetinstellingen.

In het Sensus Connect-menu: Kies Aansluiten via en daarna Bluetooth of Wi-Fi.

De auto schakelt voor internetverbinding over van P-SIM naar uw telefoon.

Ook het omgekeerde is mogelijk (overschakelen van de telefoon op P-SIM). Kies in dat geval Automodem in plaats van Bluetooth of Wi-Fi onder Aansluiten via.

P3/P4 - Support site - Internet settings menu - Select connection technology

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 van modeljaar 2014 (week 46) uitgerust met Sensus Connect en Volvo On Call

Alle automodellen van modeljaar 2015 en later uitgerust met Sensus Connect en Volvo On Call

Systeem

Sensus Connect

Volvo On Call

Dit artikel is van toepassing op

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 van modeljaar 2014 (week 46) uitgerust met Sensus Connect en Volvo On Call

Alle automodellen van modeljaar 2015 en later uitgerust met Sensus Connect en Volvo On Call

Systeem

Sensus Connect

Volvo On Call

Was dit nuttig?

Internetverbinding maken via mobiele telefoon (wifi)

Breng middels een "internet sharing"/"wifi-hotspot/mobiele hotspot" op een mobiele telefoon via Wi-Fi een internetverbinding tot stand om toegang te krijgen tot diverse onlinediensten voor uw auto.

Sensus Connect

Sensus Connect is Volvo's Infotainmentsysteem dat uw Volvo met de buitenwereld kan verbinden en informatie, entertainment en functies kan bundelen voor een probleemloos bezit.

Internetverbinding maken via automodem (P-SIM)

Bij auto's met Volvo On Call is het mogelijk een internetverbinding te maken via de automodem (P-SIM).

Klok instellen

De eerste keer dat u de auto gebruikt of als de stroom van de accu in de auto werd verbroken moet u mogelijk instellingen verrichten voor de weergegeven tijd en datum. Het is belangrijk dat de klok is ingesteld, onder meer om een internetverbinding voor de auto te kunnen maken.

Sensus Connect

Sensus Connect is Volvo's Infotainmentsysteem dat uw Volvo met de buitenwereld kan verbinden en informatie, entertainment en functies kan bundelen voor een probleemloos bezit.

Internetverbinding maken via mobiele telefoon (Wi-Fi)

Als uw Volvo is uitgerust met Sensus Connect kunt u een internetverbinding maken via uw mobiele telefoon. Dit is alleen mogelijk, wanneer uw mobiele telefoon ondersteuning biedt voor "internet sharing".

Internet delen via Wi-Fi-hotspot

Wanneer de auto een internetverbinding heeft, is het mogelijk om de internetverbinding te delen, zodat ook andere eenheden gebruik kunnen maken van de internetaansluiting.

Wi-Fi Hotspot (Volvo On Call) gebruiken

Auto's met Sensus Connect en Volvo On Call kunnen een Wi-Fi Hotspot opzetten de internetverbinding te delen met andere apparaten in de auto.

Internetverbinding maken via mobiele telefoon (Bluetooth)

Als uw Volvo is uitgerust met Sensus Connect kunt u een internetverbinding maken via uw mobiele telefoon. Dit is alleen mogelijk, wanneer uw mobiele telefoon Bluetooth® heeft en ondersteuning biedt voor "internet sharing".

Schrijfwiel en toetsenbord

Gebruik het schrijfwiel of de toetsenset van de middenconsole om tekst in te voeren of alternatieven te kiezen, wanneer u bijvoorbeeld een e-mailadres wilt aangeven of de internetbrowser wilt gebruiken.

Wi-Fi-hotspot gebruiken

Als uw Volvo Sensus Connect heeft, kunt u een internetverbinding maken via Wi-Fi vanaf uw mobiele telefoon. In dit artikel worden de voorwaarden beschreven voor het maken van een internetverbinding voor de auto via de Wi-Fi-hotspot van uw mobiele telefoon.

Gegevens en persoonlijke informatie uitwisselen uitschakelen voor verschillende systemen

Bij bepaalde automodellen moeten sommige systemen opnieuw worden ingesteld als u niet wilt dat ze gegevens van uw auto uitwisselen. Kijk onder de paragraaf "Dit artikel is relevant voor" om te zien of deze tekst relevant is voor uw auto. Let op: u kunt uw functies niet volledig gebruiken als bepaalde functionaliteit wordt uitgeschakeld.

Internetverbinding maken via persoonlijke simkaart (Volvo On Call)

Om een internetverbinding te maken via een persoonlijke simkaart moet uw Volvo zijn uitgerust met Sensus Connect en Volvo On Call. Wanneer er een internetverbinding is gemaakt, wordt geadviseerd om de pincodebeveiliging uit te schakelen, zodat de internetverbinding in het vervolg automatisch kan worden gemaakt.

Internetverbinding maken met Sensus Connected Touch

Met de optie Sensus Connected Touch kunt u een internetverbinding maken via uw mobiele telefoon of een 3G/4G-dongle.