Navigatiediensten

26 Resultaten

Verschillen tussen Sensus Navigation en Internet Maps

Volvo heeft het navigatiesysteem Sensus Navigation en de kaartdienst Internet Maps te bieden. Omdat ze veel op elkaar lijken is het niet altijd eenvoudig te zien welk systeem er in uw Volvo zit.

WikiLocations

Met de app WikiLocations kunt u Wikipedia-artikelen lezen die verband houden met de actuele locatie en bestemming van de auto. WikiLocations is alleen te gebruiken in auto's met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

Weather

De app Weather kan u de weersinformatie verstrekken voor de actuele autolocatie of een willekeurige plek. Weather is alleen te gebruiken in een auto met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

Voorstel tot kaartaanpassing doen

Als uw Volvo is uitgerust met Sensus Navigation verschijnen kaarten van de kaartleverancier Here. Als bepaalde informatie op een kaart mocht ontbreken of als u een voorstel tot aanpassing hebt, kunt u gebruikmaken van de Here-dienst Map Creator. Voorbeelden van dergelijke informatie zijn nieuwe adressen of gewijzigde wegen et cetera.

iGo en Sensus Connected Touch

iGo is een geïntegreerd systeem voor satellietnavigatie met driedimensionale stadskaarten en oriëntatiepunten. Het systeem kan nuttige plaatsen (POI's) en Premium-verkeersinformatie hanteren. U kunt iGo ook zonder internetverbinding gebruiken.

Routebegeleiding annuleren

De actieve routebegeleiding is eenvoudig te annuleren via het middendisplay.

Bestemming naar auto sturen via Send to Car

Bijgewerkt 9/17/2019

Bestemming naar auto sturen via Send to Car

Send to Car maakt het mogelijk om bestemmingen op de kaart naar uw Volvo te sturen. U kunt bestemmingen sturen via een internetbrowser op een computer of via de app Volvo On Call. Voor het gebruik ervan moet uw auto zijn uitgerust met Sensus Connect en Sensus Navigation en bovendien moet een Volvo ID aan de auto zijn gekoppeld. Om de functie via de Volvo On Call-app te kunnen gebruiken, moet uw auto zijn uitgerust met Volvo On Call.

Bestemming naar auto sturen

Zie de instructievideo of volg de onderstaande instructies voor de internetbrowser of app op om een bestemming naar de auto te sturen.

Send to Car (internetbrowser) gebruiken

Instructies voor internetbrowser

In de internetbrowser: Ga naar https://wego.here.com/.

In de internetbrowser: Geef de bestemming aan in het zoekveld.

In de internetbrowser: Druk op de knop Share en daarna op Or Send to car.

In de internetbrowser: Geef uw Volvo ID en het VIN van de auto aan in het veld Car ID.

De bestemming wordt naar het navigatiesysteem van uw auto gestuurd.

Op de middenconsole: Druk twee keer op de verbindingsknop .

In het menu voor Sensus Connect: Kies Apps en daarna Send to Car.

Er verschijnt een lijst met de gekozen bestemmingen in de internetbrowser. Kies de bestemming(en) die u wilt opslaan in de auto of waarvan u de routebeschrijving wilt volgen.

Instructies voor de Volvo On Call-app

Geldt alleen voor markten met Volvo On Call.

Op uw smartphone: Open Volvo On Call en log in met uw Volvo ID.

Op uw smartphone: Open de functie "Bestemming sturen".

Op uw smartphone: Zoek een bestemming en maak een keuze uit de lijst met treffers.

Op uw smartphone: Kies "Bestemming naar auto sturen".

De bestemming wordt naar het navigatiesysteem van uw auto gestuurd. Kies Eén bestemming inst. om de navigatie te starten.

Instructies voor de NOKIA-app

Op uw smartphone: Download Nokia HERE of Nokia Drive.

Op uw smartphone: Open Maps en kies een bestemming.

Op uw smartphone: Druk op de bestemming en kies Naar uw Volvo versturen.

De bestemming wordt naar het navigatiesysteem van uw auto gestuurd. Kies Eén bestemming inst. om de navigatie te starten.

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 van modeljaar 2014 (week 46) uitgerust met Sensus Connect en Sensus Navigation

Alle automodellen van modeljaar 2015 en later uitgerust met Sensus Connect en Sensus Navigation

Systeem

Sensus Connect

Sensus Navigation

Was dit nuttig?

Dit artikel is van toepassing op

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 van modeljaar 2014 (week 46) uitgerust met Sensus Connect en Sensus Navigation

Alle automodellen van modeljaar 2015 en later uitgerust met Sensus Connect en Sensus Navigation

Systeem

Sensus Connect

Sensus Navigation

Service-app

Met de optie Sensus Connected Touch krijgt u toegang tot deService-app. De Service-app helpt u bij het vinden van werkplaatsen in de buurt en kan u de contactgegevens van deze werkplaatsen verstrekken.

Weather

De app Weather verstrekt u weersinformatie voor de actuele autolocatie of een willekeurige plek. Weather is alleen te gebruiken in een auto met Sensus Navigation.

Verkeersinformatie in realtime (RTTI)

Wanneer u een auto met internetverbinding hebt, kunt u in realtime verkeersinformatie ontvangen over files, wegafzettingen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de reistijd.

Verschillen tussen Sensus Navigation en Internet Maps

Volvo heeft het navigatiesysteem Sensus Navigation en de kaartdienst Internet Maps te bieden. Omdat ze veel op elkaar lijken is het niet altijd eenvoudig te zien welk systeem er in uw Volvo zit.

Send to Car

Send to Car maakt het mogelijk om via uw browser thuis bestemmingen op de kaart naar uw Volvo te sturen. Op de markten waar Volvo On Call beschikbaar is, kunt u ook bestemmingen via de Volvo On Call-app sturen. De kaarten worden opgehaald vanuit www.here.com.

Send to Car

Send to Car maakt het mogelijk om via uw browser thuis bestemmingen op de kaart naar uw Volvo te sturen. Op de markten waar Volvo On Call beschikbaar is, kunt u ook bestemmingen via de Volvo On Call-app sturen. De kaarten worden opgehaald vanuit www.here.com.

Voorstel tot kaartaanpassing doen

Als uw Volvo is uitgerust met Sensus Navigation verschijnen kaarten van de kaartleverancier Here. Als bepaalde informatie op een kaart mocht ontbreken of als u een voorstel tot aanpassing hebt, kunt u gebruikmaken van de Here-dienst Map Creator. Voorbeelden van dergelijke informatie zijn nieuwe adressen of gewijzigde wegen et cetera.

Installatie en gebruik van Google Local Search

U kunt de app Google Local Search installeren en gebruiken via het middendisplay van uw Volvo. Met de app kunt u onder andere zoeken naar restaurants, hotels en tankstations in de buurt van de auto en langs een route.

Find Fuel

Met de app Find Fuel kunt u onderweg tankstations in de buurt van de auto vinden. Find Fuel is alleen te gebruiken in auto's met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

WikiLocations

Met de app WikiLocations kunt u Wikipedia-artikelen lezen die verband houden met de actuele locatie en bestemming van uw auto.

Glympse

Met de app Glympse kunt u uw locatie delen met anderen om aan te geven wat uw bestemming is en de geschatte aankomsttijd. Glympse is alleen te gebruiken in een auto met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

Google Local Search

Met de app Google Local Search kunt u zoeken naar restaurants, hotels, tankstations en nog een heleboel andere dingen langs uw route, en dat rechtstreeks via het middendisplay van uw Volvo.

Yelp

Met de app Yelp kunt u bedrijven (zoals restaurants of winkels) bij u in de buurt vinden en lezen welke reviews/scores ze kregen van andere gebruikers. Yelp is alleen te gebruiken als de auto is uitgerust met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

Yelp

Met de app Yelp kunt u bedrijven (zoals restaurants of winkels) bij u in de buurt vinden en lezen welke reviews/scores ze kregen van andere gebruikers. Yelp is alleen te gebruiken als de auto is uitgerust met Sensus Connect plus Sensus Navigation.

Sensus Connected Touch en Connected Navigation

Wanneer uw auto Sensus Connected Touch heeft, kunt u het systeem uitbreiden met Connected Navigation: een online navigatiedienst.

Verkeersinformatie in realtime (RTTI)

Real Time Traffic Information (RTTI) helpt u om de verkeerssituatie in de gaten te houden, zodat u uw route beter kunt plannen. U krijgt in realtime belangrijke informatie over verkeersopstoppingen, afgesloten wegen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw reistijd.

Local Search gebruiken

Local Search is een app waarmee u bijvoorbeeld restaurants, hotels, tankstations en dergelijke op internet kunt zoeken vanuit uw ‘connected Volvo’. (Local Search is alleen beschikbaar in auto’s met Sensus Connect en Sensus Navigation).

Local Search

Local Search is een app waarmee u bijvoorbeeld restaurants, hotels, tankstations en dergelijke op internet kunt zoeken vanuit uw ‘connected Volvo’. (Local Search is alleen beschikbaar in auto’s met Sensus Connect of Sensus Navigation).

Send to Car gebruiken

Send to Car maakt het mogelijk om via uw browser thuis bestemmingen op de kaart naar uw Volvo te sturen. Op de markten waar Volvo On Call beschikbaar is, bestaat ook de mogelijkheid om bestemmingen via de app Volvo On Call naar uw auto te sturen. Om de functie te kunnen gebruiken, moet uw auto zijn uitgerust met Sensus Navigation.