Smartphone Integration

7 Resultaten

Android Auto gebruiken

Wanneer u een Android-telefoon aan uw auto koppelt, kunt u onder meer muziek beluisteren, bellen, route-instructies ontvangen en bepaalde apps gebruiken.

Apple® CarPlay® gebruiken

Bijgewerkt 9/17/2019

Apple® CarPlay® gebruiken

Wanneer u een iPhone aan uw auto koppelt, kunt u onder meer muziek beluisteren, bellen, berichten versturen en ontvangen en bepaalde apps gebruiken. Via Siri zijn de functies ook met stemcommando's te bedienen.

CarPlay starten

Voor informatie over hoe u CarPlayApple, CarPlay, iPhone, Siri, iOS en iPhone zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. start, zie de onderstaande video of instructies.

Using CarPlay

Let op

Afhankelijk van de softwareversie zijn er verschillen in de instellingen en menu's op het middendisplay.

Instructies

Stembediening met Siri moet zijn geactiveerd op uw telefoon voor het gebruik van CarPlay. Activeer Siri door op uw telefoon te kiezen voor Instellingen > Algemeen > Siri. De telefoon heeft bovendien een internetverbinding nodig via wifi of het mobiele netwerk.

Sluit uw iPhone aan op de USB-ingang. Bij een auto met meerdere USB-ingangen moet u de ingang met het witte kader gebruiken.

Neem de tekst van de pop-upmelding door en druk op OK.

Open in de auto het applicatiescherm (Navigeren op het middendisplay) van het middendisplay. Kies het pictogram voor Apple CarPlay.

P5-QG-1546-Apple Carplay i centerdisplayen - app symbol

Neem de voorwaarden door en druk op Accepteren om aan te sluiten.

Het deelscherm met CarPlay wordt geopend en de compatibele apps verschijnen.

Op uw iPhone verschijnt de tekst “CarPlay”.

De mobiele telefoon wordt gespiegeld op het middendisplay en het bestuurdersdisplay. U kunt de apps die op het deelscherm verschijnen zowel vanaf het middendisplay in de auto als vanaf de mobiele telefoon bedienen.

CarPlay blijft op actief op de achtergrond, als u vanuit hetzelfde deelscherm een andere app start. Druk op het pictogram CarPlay op het appscherm om CarPlay weer op het deelscherm weer te geven.

Er zijn maximaal 20 Apple-eenheden op te slaan in de lijst met eerder gekoppelde eenheden. Wanneer de lijst vol is, wordt bij aansluiting van een nieuwe eenheid de oudste aansluiting verwijderd.

Internetverbinding bij gebruik van CarPlay

Als uw mobiele telefoon via Bluetooth is aangesloten op de auto, wordt deze aansluiting bij het starten van CarPlay verbroken. Om een verbinding voor de auto tot stand te brengen tijdens het gebruik van CarPlay moet u gebruik maken van Wi-Fi of de automodem (P-SIM)Alleen auto's met Volvo On Call.. Voor meer informatie, zie Apple® CarPlay®.

Tips voor het gebruik van CarPlay

Voor handige tips voor het gebruik van CarPlay, zie Tips voor het gebruik van Apple® CarPlay®.

Let op

Beschikbaarheid en werking kunnen per markt verschillen.