Entertainment

19 Resultaten

TuneIn

TuneIn is een internetradiodienst die u kunt gebruiken in een auto met Sensus Connect. TuneIn biedt meer dan 100.000 radiostations wereldwijd en ruim twee miljoen ondemandprogramma’s (zoals podcasts, concerten en interviews).

Record & Send

Record & Send is een boordapp waarmee u voicemails kunt opnemen en naar een ontvanger van uw keuze kunt sturen.

Tips voor het gebruik van Apple®CarPlay®

Hier vindt u handige tips voor het gebruik van CarPlay.

Boordapps

Volvo biedt een breed scala aan diensten, apps en programma's om het gebruik van uw auto zo aangenaam mogelijk te maken. Dit artikel geeft een overzicht van de voor uw auto beschikbare boordapps.

Stitcher

Auto’s met Sensus Connect bieden toegang tot enkele apps. Met de app Stitcher kunt u een grote hoeveelheid ondemandprogramma's (zoals podcasts) in uw Volvo beluisteren.

Gracenote® bijwerken

Volvo werkt voortdurend aan het up-to-date houden van uw auto. Het is dan ook een goed idee om Gracenote® geregeld bij te werken. Het bijwerken vindt plaats in twee stappen met behulp van een lege USB-stick.

Apple®CarPlay® gebruiken

Wanneer u een iOS-apparaat aan uw auto koppelt, kunt u onder meer muziek beluisteren, bellen, berichten versturen en ontvangen en bepaalde apps gebruiken. Via Siri zijn de functies ook met stemcommando's te bedienen.

Storytel

Auto’s met Sensus Connect bieden toegang tot enkele apps. Met de app Storytel kunt u tijdens het rijden in uw Volvo audioboeken beluisteren.

Boordapps

Volvo biedt een breed scala aan diensten, apps en programma's die u in uw auto kunt gebruiken. Dit artikel geeft een overzicht van de voor uw auto beschikbare boordapps.

TuneIn gebruiken

De internetradiodienst TuneIn biedt meerdere functies. U kunt bijvoorbeeld lokale radiostations beluisteren, voorkeuren aangeven of snelkoppelingen naar radiostations opslaan. In dit artikel vindt u een beschrijving van het gebruik van deze functies en hoe u deze vanuit de auto kunt openen.

CarPlay®

CarPlay biedt u de mogelijkheid om tal van functies op uw iOS-apparaat via het middendisplay te bedienen. Hier vindt u informatie over CarPlay en wat u moet weten voor het gebruik ervan.

Bluetooth®-eenheid pairen met uw Volvo

U kunt een Bluetooth®-apparaat koppelen vanaf het desbetreffende apparaat of vanuit uw Volvo. Dit artikel beschrijft hoe u vanaf een Bluetooth®-eenheid (zoals een mobiele telefoon of tablet) een koppeling tot stand brengt met uw Volvo.

Uw Volvo pairen met een Bluetooth®-apparaat

U kunt een Bluetooth®-apparaat koppelen vanaf het desbetreffende apparaat of vanuit uw Volvo. Dit artikel beschrijft hoe u een koppeling tot stand brengt tussen uw Volvo en een Bluetooth®-apparaat (zoals een mobiele telefoon of tablet).

TuneIn

TuneIn is een internetradiodienst die u kunt gebruiken in een auto met Sensus Connect. TuneIn biedt meer dan 100.000 radiostations wereldwijd en heeft meer dan twee miljoen ondemandprogramma's (zoals podcasts, concerten en interviews).

Tips voor het gebruik van Android Auto

Hier vindt u handige tips voor het gebruik van Android Auto.

Gracenote®

Bijgewerkt 6/5/2020

Gracenote®

Gracenote® identificeert, analyseert en sorteert muziek om afspelen, navigatie en bladeren in uw muziekbibliotheek te vereenvoudigen.

Gracenote®

Met Gracenote® wordt informatie uit de metadata van muziekbestanden geïdentificeerd en geanalyseerd. De bestanden kunnen uit verschillende eenheden komen, bijvoorbeeld van een mobiele telefoon of een USB-geheugen. Gracenote® vergelijkt en sorteert tracks op onder meer genre, herkomst, tijdsperiode en soort artiest. Ook eigenschappen als tempo en sfeer worden geanalyseerd.

Metadata uit verschillende bronnen kunnen soms inconsequent of ontoereikend zijn. Gracenote® heeft tools om data te sorteren en de ontbrekende informatie in te vullen. Informatie over track, artiest en album wordt overzichtelijk, vaak samen met een afbeelding, gepresenteerd op het middendisplay van de auto om navigatie en bladeren in uw muziekbibliotheek te vereenvoudigen.

Door muziek te classificeren en sorteren kan Gracenote® afspeellijsten aanmaken die gebaseerd zijn op specifieke tracks met muziek in een vergelijkbare stijl.

Gracenote® ondersteunt de fonetische verwerking van artiestennamen, albumtitels en genres, zodat u eenvoudig stembediening kunt gebruiken om uw muziek af te spelen. Zie Stembediening van media en Beknopte bedieningsinstructies voor stembediening voor meer informatie over de stembediening.

Gracenote® bijwerken

Vereist de Sensus Connect-upgrade die vanaf mei 2017 beschikbaar is.

U kunt Gracenote® van tijd tot tijd zelf bijwerken. De bestanden met de update zijn vanaf een computer naar een lege USB-stick te downloaden. U vindt de bestanden onder Downloads in het hoofdmenu op volvocars.com/intl/support, nadat u de regio en de markt hebt gekozen.

Voor een meer gedetailleerde beschrijving van hoe u Gracenote® kunt bijwerken, zie Gracenote® bijwerken.