Aan de slag met Volvo On Call

Volvo On Call is een geïntegreerd systeem voor wegenhulp met een app die u de mogelijkheid biedt om uw Volvo op afstand te bedienen. Dit artikel beschrijft hoe u aan de slag kunt met Volvo On Call en met de Volvo On Call-app.

Voordat u uw auto met Volvo On Call ophaalt

Volvo On Call is een fabrieksoptie bij aankoop van een nieuwe Volvo. Het is een goed idee om de Volvo On Call-appGeldt voor modeljaar 2012 en later. te downloaden en deze uit te proberen in de demostand, voordat uw nieuwe Volvo met Volvo On Call ophaalt bij de dealer. In de demostand kunt u de meeste functies uitproberen en vertrouwd raken met het gebruik van de app. U kunt de app gratis downloaden op Apple AppStore of Google Play.

Beschikbare appfuncties

De beschikbare appfuncties kunnen variëren afhankelijk van het Volvo-model dat u hebt en het mobiele apparaat dat u gebruikt. Voor meer informatie, zie Beschikbare Volvo On Call-appfuncties voor de verschillende Volvo-modellen en Volvo On Call Compatibele eenheden.

Activeren Volvo On Call

Voordat u uw nieuwe Volvo ophaalt activeert de dealer Volvo On Call. U krijgt tegelijkertijd een automatisch gegenereerde pincode voor Volvo On Call toegezonden. Met deze pincode die als beveiliging dient en te vergelijken is met een transpondersleutel, kunt u zich identificeren als eigenaar van uw Volvo (of als een ander bevoegd persoon zoals een partner). Zie Pincode Volvo On Call voor meer informatie over de pincode.

Volvo ID aanmaken en Volvo On Call-app koppelen aan uw Volvo

Voor het gebruik van Volvo On Call hebt u een Volvo ID nodig. Als u er nog geen hebt, moet u er een aanmaken, zie Volvo ID aanmaken en koppelen . Na het aanmaken van een Volvo ID moet u de Volvo On Call-app koppelen aan uw auto, zie Volvo On Call-app koppelen aan uw Volvo.

Bij aankoop van een tweedehands Volvo met Volvo On Call

Als u een tweedehands Volvo met Volvo On Call hebt gekocht, is het voor een goede werking van de dienst belangrijk dat u de gegevens van de vorige eigenaar verwijdert en vervangt door uw eigen gegevens. Bezoek een erkende Volvo-dealer om hulp te krijgen daarbij. Voor meer informatie, zie Volvo On Call - verkoop van auto.

Gebruik van de Volvo On Call-app vereist het volgende:

• Uw Volvo is van modeljaar 2012 of later en is uitgerust met Volvo On Call.
  • U hebt een geldig Volvo On Call-abonnement.
  • Er bestaat een geldig Volvo On Call-abonnement voor uw Volvo. Als u niet zeker weet of er een geldig Volvo On Call-bestaat voor uw Volvo, kunt u voor meer informatie terecht bij de dichtstbijzijnde erkende Volvo-dealer.

Model/modeljaar

Auto's van modeljaar 2012 en later uitgerust met Volvo On Call

Systeem

Volvo On Call

Dit artikel is bestemd voor

Model/modeljaar

Auto's van modeljaar 2012 en later uitgerust met Volvo On Call

Systeem

Volvo On Call

Vermeld onder thema's

Autosystemen Accounts & inloggen Volvo On Call

Gerelateerde informatie

Volvo On Call-abonnement beheren Volvo On Call Volvo On Call-app