Pincode Volvo On Call

Voor het gebruik van Volvo On Call-diensten is de pincode van Volvo On Call vereist.

Nieuwe Volvo On Call-pincode

De pincode wordt automatisch gegenereerd door de Volvo On Call-helpdesk of door een erkende Volvo-dealerOp markttype B kan alleen een Volvo-dealer een pincode genereren. Zie Volvo On Call - Talen en landen voor meer informatie over het markttype.. Raadpleeg het artikel "U bent uw Volvo On Call-pincode vergeten of wilt deze wijzigen" verderop voor informatie over het resetten van de pincode.

Volvo On Call-pincode gebruiken

Om veiligheidsredenen moet u de Volvo On Call-pincode aangeven voor het volgende:

• Koppeling maken tussen Volvo On Call-app en uw Volvo
  • Bij het op afstand laten ontgrendelen van de auto met hulp van de Volvo On Call-helpdesk
  • Bij het opsporen van een gestolen auto met hulp van de Volvo On Call-helpdesk
  • Bij het aanmaken van nieuwe gebruikers voor de boordapp
  • Wanneer u uw Volvo On Call-abonnement via de app wilt opzeggen, bijvoorbeeld bij doorverkoop

U bent uw Volvo On Call-pincode vergeten of wilt deze wijzigen

Als u uw Volvo On Call-pincode bent vergeten of als u om andere redenen uw Volvo On Call-pincode wilt wijzigen (bij aankoop van een tweedehands auto bijvoorbeeld), moet u contact opnemen met uw dealer of de On Call-knop indrukken om per e-mail en/of sms een nieuwe pincode te bestellenOp markttype B kan alleen een Volvo-dealer een pincode genereren. Zie Volvo On Call - Talen en landen voor meer informatie over het markttype..

U hebt de verkeerde Volvo On Call-pincode aangegeven

U kunt tot tienmaal achtereen een verkeerde Volvo On Call-pincode aangeven om toegang te krijgen tot appfuncties waarvoor de Volvo On Call-pincode nodig is, voordat uw account wordt geblokkeerd. Om de app in dat geval weer te kunnen gebruiken moet u eerst een nieuwe Volvo On Call-pincode aanvragen en uw account opnieuw aanmaken. Dit gaat op dezelfde manier als toen u uw account de eerste keer aanmaakte, zie Aan de slag met Volvo On Call.

Verschil tussen Volvo ID-wachtwoord en Volvo On Call-pincode

U hebt het Volvo ID-wachtwoord nodig om in te loggen op de app met uw Volvo ID. De Volvo On Call-pincode is de viercijferige code die u per e-mail en/of sms hebt ontvangen. U gebruikt de Volvo On Call-pincode voor uiteenlopende Volvo On Call-diensten, zie het artikel 'Volvo On Call-pincode gebruiken' hierboven. De Volvo On Call-pincode vormt het bewijs dat u gebruik mag maken van de diensten.

Model/modeljaar

Auto's van modeljaar 2012 en later uitgerust met Volvo On Call

Systeem

Volvo On Call

Dit artikel is bestemd voor

Model/modeljaar

Auto's van modeljaar 2012 en later uitgerust met Volvo On Call

Systeem

Volvo On Call

Vermeld onder thema's

Accounts & inloggen Volvo On Call

Gerelateerde informatie

Volvo On Call Volvo On Call-app Aan de slag met Volvo On Call Volvo ID