Kanteling van buitenspiegels afstellen

Voor optimaal zicht naar achteren moet u de buitenspiegels verstellen.

U beschikt over meerdere automatische instellingen die tevens te koppelen zijn aan de geheugenfunctie van de elektrisch bedienbare bestuurdersstoel*.

Bedieningsknoppen voor buitenspiegels gebruiken

P6-1746-XC40-Power door mirrors control
Bedieningsknoppen voor buitenspiegels.

Stel de stand van de buitenspiegels bij met het hendeltje op het bedieningspaneel van het bestuurdersportier. De auto moet minimaal in de gebruiksstand Comfort staan.

Druk op de knop L voor de buitenspiegel links of op R voor de buitenspiegel rechts. Het lampje in de knop brandt.
U kunt de stand afstellen met het hendeltje in het midden.
Druk opnieuw op knop L of R. Het lampje mag niet langer branden.

Elektrisch inklapbare buitenspiegels*

U kunt de buitenspiegels inklappen bij het parkeren en als u op smalle wegen rijdt.

Druk de knoppen L en R tegelijkertijd in.
Laat ze na ongeveer 1 seconde los. De spiegels stoppen automatisch, als ze volledig zijn ingeklapt.

Klap de spiegels uit door de knoppen L en R tegelijkertijd in te drukken. De spiegels stoppen automatisch in de uitgeklapte stand met de vorige instelling.

In neutrale stand terugzetten

Een spiegel waarvan de stand is veranderd door oorzaken van buitenaf, bijvoorbeeld doordat hij is vastgevroren in ingeklapte stand en handmatig is uitgeklapt, moet elektrisch worden teruggezet naar zijn oorspronkelijke stand. Anders werkt het elektrisch in-/uitklappen* niet correct.

Klap de spiegels in door de knoppen L en R tegelijkertijd in te drukken.
Klap ze weer uit door de knoppen L en R tegelijkertijd in te drukken.
Herhaal de bovenstaande procedure zo nodig.

De spiegels worden teruggezet naar hun oorspronkelijke stand en elektrisch in- en uitklappen werkt weer.

Kantelen bij parkeren1

De buitenspiegels zijn omlaag te kantelen zodat u bijvoorbeeld tijdens het parkeren de kant van de weg kunt zien.

Schakel de achteruitversnelling in en druk op de knop L of R.

Let erop dat de knop 2 keer moet worden ingedrukt. Wanneer de buitenspiegel omlaaggekanteld is, knippert de knop.Als u uit de achteruitversnelling schakelt, gaat de buitenspiegel automatisch naar zijn oorspronkelijke stand terug.

Automatisch kantelen bij parkeren1

Dankzij deze instelling kantelen de buitenspiegels automatisch omlaag bij inschakeling van de achteruitversnelling. De omlaaggekantelde stand is vooraf ingesteld en valt niet aan te passen.

Tik op iCup-2037-Settings symbol op het middendisplay.
Druk op Bedieningselementen.
Selecteer de gewenste instelling onder Buitenspiegels kantelen bij achteruit.

Het is mogelijk om de buitenspiegels direct terug te laten keren naar de oorspronkelijke stand door 2 keer op de knop L of R te drukken.

Automatische inklapfunctie bij vergrendelen*

De buitenspiegels worden automatisch in- en uitgeklapt bij het vergrendelen/ontgrendelen van de auto met de sleutel.

N.b.

Als u de spiegels handmatig met de knoppen L en R inklapt en de auto vervolgens vergrendelt, worden de spiegels niet automatisch uitgeklapt wanneer u de auto ontgrendelt. Dit geldt ook als deze instelling is verricht. Het uitklappen moet handmatig gebeuren met de knoppen L en R.
  1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Alleen in combinatie met een elektrisch bedienbare stoel met geheugenknoppen*.