Problemen met internetverbinding

Als de auto zijn internetverbinding verliest, kunt u het volgende proberen.

Mobiele data uit- en inschakelen

Als de internetverbinding van de auto plotseling om een onbekende reden uitvalt, kan het helpen om de mobiele data uit en weer in te schakelen.
Ga naar instellingen iCup-2037-Settings symbol onderaan op het middendisplay en druk daarna op Connectiviteit.
Schakel Simgegevens auto, Wi-Fi en Bluetooth uit en weer in om de verbinding opnieuw te starten.

Systeem opnieuw opstarten

Start het systeem opnieuw op door de Home-knop 20 seconden ingedrukt te houden.

Modem opnieuw opstarten

Start het modem van de auto opnieuw op door de "Max ontdooien"-knop iCup-23w17-Max defroster symbol gedurende 20 seconden ingedrukt te houden.

N.b.

Het kan tot twee minuten duren voordat de internetverbinding is hersteld nadat het modem is herstart.

Waarschuwing

Bij het opnieuw opstarten van het modem van de auto wordt de functie voor automatisch aanrijdingsalarm tijdelijk gedeactiveerd. Daarom moet de auto tijdens het opnieuw opstarten geparkeerd staan.

Bij problemen met verbinding via telefoon met Bluetooth-verbinding

Als u problemen ervaart bij het aansluiten van een telefoon op de auto via Bluetooth

• Controleer of de batterij van de telefoon nog voldoende geladen is en of de telefoon is ingeschakeld.
  • Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op zowel de telefoon als in de auto.
  • Controleer of er een Bluetooth-aansluiting is en sluit de auto aan op de te gebruiken telefoon.
  • Probeer indien mogelijk om een andere telefoon in de auto aan te sluiten via Bluetooth om te controleren of het probleem in het apparaat of in de auto zit.

Als de problemen blijven bestaan:

1. Verwijder alle Bluetooth-instellingen van eerder toegevoegde telefoons uit de auto.
  2. Start de te gebruiken telefoon opnieuw op.
  3. Probeer de telefoon opnieuw aan te sluiten.

Bij problemen met verbinding via het ingebouwde modem van de auto1

Als het verbinding maken via het ingebouwde modem van de auto niet goed werkt, bijvoorbeeld vanwege een slechte dekking, kunt u in plaats daarvan proberen om verbinding te maken via een Wi-Fi-netwerk of een telefoon met Bluetooth-verbinding.

N.b.

Als er meerdere bronnen voor internetverbinding tegelijk worden gebruikt, bijvoorbeeld als de auto internet heeft via het ingebouwde modem terwijl ook het internet is ingeschakeld via een telefoon met Bluetooth-verbinding, wordt voor deze bronnen de volgende prioriteitsvolgorde gebruikt. In de eerste plaats wordt verbinding via een Wi-Fi-netwerk gebruikt, in de tweede plaats via een telefoon met Bluetooth-verbinding en in de derde plaats via het ingebouwde modem van de auto.
  1. 1 Verbinding via ingebouwd modem is alleen beschikbaar op bepaalde markten.