Volvo On Call

Gebruikersgegevens uit uw Volvo verwijderen

Bijgewerkt 9/29/2020

Gebruikersgegevens uit uw Volvo verwijderen

Bij doorverkoop van een Volvo met Sensus Connect moet u alle persoonlijke gegevens uit de auto verwijderen en de fabrieksinstellingen van de auto herstellen.

'Connected auto' herstellen

Zie de instructievideo of volg de onderstaande instructies om een fabrieksreset uit te voeren en gebruikersgegevens te wissen.

Gebruikersgegevens verwijderen

Instructies

Op de middenconsole: Druk op MY CAR en daarna op OK/MENU.

In het Sensus Connect-menu: Kies Instellingen en druk op OK/MENU.

Op de middenconsole: Kies Resetten naar fabrieksinstellingen.

De gebruikersgegevens worden gereset en persoonlijke instellingen in menu's worden vervangen door de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Eerder gekoppelde bluetooth-apparaten worden verwijderd.

U kunt tevens een bezoek brengen aan uw Volvo-dealer om hen te vragen uw auto te herstellen.

Als uw Volvo is uitgerust met Volvo On CallGeldt alleen voor markten met Volvo On Call. moet u de Volvo On Call-dienst beëindigen. U doet dat door contact op te nemen met uw Volvo-dealer, zie Volvo On Call - verkoop van auto.

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 vanaf modeljaar 2014 t.e.m. 2018 Met Sensus Connect.

V40, V70, XC70 en S80 vanaf modeljaar 2015 t.e.m. 2019Met Sensus Connect.

Het aanbod van modellen, systemen en diensten kan per markt verschillen.

Voor automodellen vanaf modeljaar 2020, zie de online handleiding voor het betreffende model.


Dit artikel is van toepassing op

Model/modeljaar

S60, V60 en XC60 vanaf modeljaar 2014 t.e.m. 2018 Met Sensus Connect.

V40, V70, XC70 en S80 vanaf modeljaar 2015 t.e.m. 2019Met Sensus Connect.

Het aanbod van modellen, systemen en diensten kan per markt verschillen.

Voor automodellen vanaf modeljaar 2020, zie de online handleiding voor het betreffende model.


Was dit nuttig?