Navigatiediensten

Routebegeleiding annuleren

Bijgewerkt 11/25/2019

Routebegeleiding annuleren

De actieve routebegeleiding is eenvoudig te annuleren via het middendisplay.

Actieve routebegeleiding annuleren

Om een routebegeleiding eenvoudig te annuleren tikt u op Annuleren (kruis) op het navigatiescherm.

U kunt een actieve routebegeleiding ook als volgt verwijderen:

Tik op de bestemming (vlag) op de kaart.

16w10 - Support site - Sensus Connect flag

Er verschijnt een prullenbak. Tik op de prullenbak om de bestemming te verwijderen.

16w10 - Support site - Sensus Connect - Delete icon
16w10 - Support site - Sensus Connect - Full display with Trashcan - GBR

Tik op de vlag en daarna op de prullenbak om de bestemming te verwijderen.

Bestemming of complete reisplan verwijderen

Tik op de vlak en vervolgens op de bestemming boven aan het navigatiescherm.

Tik op de prullenbak om de bestemming te verwijderen of verwijder het complete reisplan met Reisweg wissen. Alle bestemmingen en deelbestemmingen worden dan verwijderd.

16w10 - Support site - Sensus Connect -Trashcan and Clear Itinerary - GBR

Hier kunt u de bestemming of het complete reisplan (alle bestemmingen en deelbestemmingen) verwijderen.

Model/modeljaar

XC90 en XC90 Twin Engine van modeljaar 2016 en later

S90, V90 en V90 Cross Country van modeljaar 2017 en later

Het modellenaanbod kan per markt verschillen.


Dit artikel is van toepassing op

Model/modeljaar

XC90 en XC90 Twin Engine van modeljaar 2016 en later

S90, V90 en V90 Cross Country van modeljaar 2017 en later

Het modellenaanbod kan per markt verschillen.


Was dit nuttig?