Sensus Connect

63 Resultater

Park and Pay

Park and Pay er en app som kan hjelpe deg med å finne ledige parkeringsplasser. Du kan i enkelte tilfeller også betale for parkeringsplassen med appen. Park and Pay kan brukes hvis bilen er utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation.

Navigere i midtdisplayet

Oppdatert 11/25/2019

Navigere i midtdisplayet

Beskrivelse av bilens midtdisplay og hvordan du navigerer her.

Midtdisplay

Hvis du vil lære deg mer om hvordan du navigerer på bilens midtdisplay, se video og instruksjoner under eller førerveiledningen for bilen.

17w17 - P5 - Support site - Sensus - Navigate in the center display

Funksjonsvindu, hjem-vindu og applikasjonsvindu på midtdisplayetUtseendet på midtdisplayet kan variere avhengig av programvareversjon og bilmodell..

Navigere på midtdisplayet

Funksjonsvindu

Sveip fra venstre mot høyreGjelder venstrestyrt bil. For høyrestyrt bil sveiper du i motsatt retning. over skjermen for å nå funksjonsvinduet. Herfra aktiveres/deaktiveres forskjellige bilfunksjoner, f.eks. Head-up displayTilleggsutstyr/tilbehør. Ikke tilgjengelig for XC40 av årsmodell 2018 og senere.. De aktiveres/deaktiveres med et trykk. Visse funksjoner åpnes i et eget vindu.

Gå tilbake gjennom menystrukturen ved å trykke på den fysiske hjem-knappen under skjermen.

Hjem-vindu

Hjem-vindu er det første vinduet som vises når skjermen startes. Der finner du delvinduene Navigering, Media. Telefon og et ekstra delvindu for de andre funksjonene.

En app/funksjon som velges fra app-/funksjonsvinduet, starter i respektive delvindu i hjem-vinduet. F.eks. starter FM-radio i Media-delvinduet.

Trykk på et delvindu for å utvide det. I utvidet modus vises mer informasjon om funksjonen/appen.

Applikasjonsvindu

Sveip fra høyre mot venstreGjelder venstrestyrt bil. For høyrestyrt bil sveiper du i motsatt retning. over skjermen for å vise applikasjonsvinduet med de forskjellige applikasjonene (appene) til bilen, f.eks. FM-radio og CdTilleggsutstyr. Ikke tilgjengelig for XC40 av årsmodell 2018 og senere.. Trykk på en app for å åpne det.

Trykk på den fysiske hjem-knappen under skjermen for å gå tilbake til hjem-vinduet.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Hjalp dette?

Overfør telefonboken til din Volvo

Det er mulig å laste ned telefonboken fra din mobiltelefon til din Volvo. Fremgangsmåten varierer avhengig av hvilket system din Volvo er utstyrt med.

Storytel

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Storytel kan du lytte til lydbøker i din Volvo mens du kjører.

WikiLocations

Med appen WikiLocations kan du lese Wikipedia-artikler relatert til bilens posisjon og reisemål. WikiLocations kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Datadelingsinnstillinger for Volvo On Call

Datadeling for tjenesten Volvo On Call er som standard aktivert. Det betyr at du selv ikke trenger å aktivere datadeling for tjenesten ved kjøp av ny bil eller for eksempel etter en tilbakestilling til innstillingene fra fabrikk.

Weather

Appen Weather kan gi deg værinformasjonen i bilens nærområde eller på valgt sted. Weather kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Veksle tilkobling mellom personlig SIM-kort og mobiltelefon

Av og til er det egnet å veksle fra tilkobling via personlig SIM-kort til å bruke mobiltelefon som Internettilkobling for din bil, for eksempel når du kjører inn i et annet land. Denne artikkelen gjelder biler med Sensus Connect og Volvo On Call.

Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. I denne artikkelen beskrives hvordan du bruker tjenestene og hvordan du kan nå dem fra bilen.

Bilapper

Volvo tilbyr et stort utvalg av tjenester, apper og programmer som du kan bruke i bilen. Denne artikkelen gir en oversikt over hvilke apper som er tilgjengelige for din bil.

Systemoppdateringer for bilen

Systemoppdateringer gjelder de delene av bilen som har med nettilkoblet bil og infotainment å gjøre. Hvis oppdateringer av systemprogramvare er tilgjengelig, kan du utføre alle oppdateringene samtidig.

Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker disse tjenestene og hvordan du når dem fra din bil.

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Send reisemålet til bilen via Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo. Du kan sende destinasjoner fra nettleseren på en datamaskin, eller via Volvo On Call-appen. Bilen må ha Sensus Connect og Sensus Navigation for at funksjonen skal kunne brukes, og en Volvo ID må være registrert for bilen. For at du skal kunne bruke funksjonen via Volvo On Call-appen, må bilen din ha Volvo On Call.

Park and Pay

Park and Pay er en app som kan hjelpe deg å finne ledige parkeringsplasser, som du senere kan velge å betale for i appen. Park and Pay kan kun brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth

Koble mobiltelefonen til Bluetooth for å kunne bruke håndfrifunksjoner eller strømme musikk trådløst i bilen. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom mobiltelefonen og din Volvo.

Weather

Appen Weather gir deg værinformasjonen for bilens nærområde eller på valgt sted. Weather kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med Sensus Navigation.

Vanlige spørsmål om oppdateringer fra bilen

For en tilkoblet bil er det mulig å oppdatere flere av bilens systemer direkte fra midtdisplayet.

Stitcher

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Stitcher kan du lytte til mange on demand-programmer (f.eks. podcasts) i din Volvo.

Kopiere musikk til bilens harddisk

Det er mulig å kopiere musikk til harddisken i bilen fra en plate eller et USB-minne.

Koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Det er mulig å koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo. Når det er gjort, er ikke enheten koblet til bilen din lenger.

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo fra nettleseren din hjemme. I markeder der Volvo On Call er tilgjengelig, kan du også sende destinasjoner via Volvo On Call-appen. Kartene hentes fra www.here.com.

Tilbakestill innstillingene i innstillingsvinduet

Det er mulig å tilbakestille alle endrede innstillinger i innstillingsvinduet til standardverdiene samtidig. Dette anbefaler vi at du gjør før du selger bilen din.

TuneIn

TuneIn er en Internettradiotjeneste som kan brukes i en bil utstyrt med Sensus Connect. TuneIn tilbyr over 100 000 globale live-radiostasjoner fra alle kontinenter og har over to millioner on-demand-programmer (f.eks. podcasts, konserter og intervjuer).

Oppdateringer fra bilen

Oppdateringer for flere av bilens systemer kan gjøres direkte fra midtdisplayet når bilen er koblet til internett.

Rdio utgår

Appen Rdio er ikke lenger tilgjengelig fra leverandøren.

Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo fra nettleseren din hjemme. I markeder der Volvo On Call er tilgjengelig, kan du også sende destinasjoner via appen Volvo On Call. Kartene hentes fra www.here.com.

Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må telefonen din støtte Internettdeling.

Oppdatert utseende på varselmeldinger for Pilot Assist, cruisekontroll, adaptiv cruisekontroll og hastighetsbegrenser

For funksjonene Pilot Assist, cruisekontroll (CC), adaptiv cruisekontroll (ACC) og hastighetsbegrenser (SL) har utseendet til enkelte varselmeldinger blitt oppdatert i forbindelse med programvareoppdatering utgitt i mai 2018.

Bytte til en annen Bluetooth®-enhet

Hvis flere enheter har vært koblet til din Volvo, kan du enkelt endre hvilken enhet den skal være koblet til ved å følge anvisningene nedenfor.

Bluetooth® og din Volvo

Bluetooth® er en trådløs teknikk som muliggjør tilkobling mellom flere medieenheter. Denne artikkelen beskriver funksjonene og fordelene med Bluetooth® i din Volvo.

Installasjon og bruk av Google Local Search

Du kan installere og bruke appen Google Local Search via midtdisplayet i din Volvo. Med appen kan du blant annet søk etter restauranter, hoteller og bensinstasjoner i nærheten av bilen og langs en reiserute.

Innstillinger for personvern og datadeling er unike for hver enkelt førerprofil

Når du begynner å bruke en ny førerprofil, vil datadelingsinnstillingene for profilen settes til bilens standardinnstillinger og være deaktivert.

Find Fuel

Med appen Find Fuel kan du finne bensinstasjoner i nærheten av din bil mens du kjører. Find Fuel kan bare brukes hvis bilen har både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling fra en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett) til din Volvo.

WikiLocations

Med appen WikiLocations kan du lese Wikipedia-artikler som er forbundet med bilens posisjon og destinasjon.

Glympse

Med appen Glympse kan du dele din posisjon med andre, slik at de finner ut hvor du skal og når de kan regne med at du kommer dit. Glympse kan bare brukes hvis bilen har både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Google Local Search

Med appen Google Local Search kan du søke etter restauranter, bensinstasjoner og mye annet langs reiseruten direkte i midtdisplayet i din Volvo.

Spille musikk fra en ekstern kilde

Ved hjelp av USB-inngangen i bilen kan du koble til en egen kilde for å spille musikk.

Yelp

Med appen Yelp kan du finne lokale bedrifter (f.eks. restauranter eller butikker) og kan lese andre brukeres vurderinger og anmeldelser av bedrifter nær deg. Yelp kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom din Volvo og en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett).

Bruke Wi-Fi Hotspot (Volvo On Call)

Biler med Sensus Connect og Volvo On Call kan opprette Wi-Fi Hotspot for å dele internett med andre enheter i bilen.

Håndtere Bluetooth®-handsfreesamtale

En Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon kan kobles til og brukes som handsfreetelefon i bilen din. Hvis du vil aktivere Bluetooth®-handsfree og håndtere en samtal, kan du se instruksjonene nedenfor.

Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må mobiltelefonen din ha Bluetooth®, samt støtte Internettdeling.

Personvern og datadeling

Mange oppkoblede tjenester og apper må kunne sende og motta informasjon og data. Funksjonen datadeling for dine oppkoblede tjenester og apper er som standard deaktivert. For å kunne bruke bestemte oppkoblede tjenester og apper i bilen må du selv velge å aktivere datadeling for dem.

Aktivere datadeling i forbindelse med at du starter en oppkoblet tjeneste eller app

Hvis du ikke har aktivert datadeling for en oppkoblet tjeneste eller for nedlastede apper, kan du gjøre det i forbindelse med at du starter dem i midtdisplayet. Hvis det er første gang du starter en tjeneste, eller for eksempel etter en tilbakestilling til innstillingene fra fabrikk eller enkelte programvareoppdateringer, må du også godta Volvos vilkår for oppkoblede tjenester.

Yelp

Med appen Yelp finner du lokale bedrifter (f.eks. restauranter eller butikker) og kan lese andre brukeres vurderinger og anmeldelser av bedrifter nær deg. Yelp kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Tekstmeldinger

Hvis bilen din har Sensus Connect, er det mulig å få tekstmeldinger fra mobiltelefonen lest opp i din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør dette.

TuneIn

TuneIn er en Internettradiotjeneste som kan brukes i en bil utstyrt med Sensus Connect. TuneIn tilbyr over 100 000 globale live-radiostasjoner fra alle kontinenter og mer enn to millioner on-demand-programmer (f.eks. podcasts, konserter og intervjuer).

Bruke Wi-Fi-tilkobling

Hvis din Volvo har Sensus Connect, kan du opprette Internettilkobling via Wi-Fi fra din mobiltelefon. Denne artikkelen beskriver forutsetningene for å koble bilen til Internett via mobiltelefonens Wi-Fi.

Fjerne en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Hvis du vil fjerne en Bluetooth-enhet permanent fra din Volvo, følger du instruksjonene nedenfor. Når dette er gjort, vil ikke enheten lenger vises under tilgjengelige enheter som kan kobles til.

Oppdatere kart direkte fra bilen

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å oppdatere kart direkte fra bilen.

Aktivere datadeling for oppkoblede tjenester og nedlastede apper via innstillingsmenyen

Du kan aktivere datadeling for oppkoblede tjenester og nedlastede apper via innstillingsmenyen i midtdisplayet.

Bilapper

Volvo tilbyr et stort utvalg tjenester, apper og programmer for å gjøre det så hyggelig som mulig for deg å bruke din Volvo. Denne artikkelen gir en oversikt over hvilke bilapper som er tilgjengelige for din bil.

Bruke Local Search

Local Search er en app som kan hjelpe deg med å finne f.eks. restauranter, hoteller, bensinstasjoner og mye annet ved å søke på nett fra din Internettilkoblede Volvo (Local Search er bare tilgjengelig for biler med Sensus Connect og Sensus Navigation).

Local Search

Local Search er en app som kan hjelpe deg med å finne f.eks. restauranter, hoteller, bensinstasjoner og mye annet ved å søke på nett fra din Internettilkoblede Volvo (Local Search er bare tilgjengelig for biler med Sensus Connect eller Sensus Navigation).

Tips om bruk av Bluetooth-tilkobling

Hvis du opplever at tilkoblingen mellom bilen og din Bluetooth-enhet eller funksjonen ikke er som forventet, kan disse tipsene hjelpe deg.

Bruke Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo fra nettleseren din hjemme. På markeder der Volvo On Call er tilgjengelig er det også mulig å sende destinasjoner via Volvo On Call-appen til bilen din. Bilen din må være utstyrt med Sensus Navigation for å kunne bruke funksjonen.

Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call)

For at du skal kunne koble til Internett via et personlig SIM-kort, må din Volvo ha Sensus Connect og Volvo On Call. Når du har opprettet en Internettilkobling, anbefaler vi at du slår av PIN-kodelåsen, slik at du kan koble til Internett automatisk.

Slette brukerdata fra din Volvo

Hvis du skal selge en Volvo med Sensus Connect, bør du slette alle personlige data fra bilen og tilbakestille bilen til den opprinnelige fabrikkinnstillingen.

Radio Play

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Radio Play kan du lytte til radiostasjoner og podcasts i bilen.

Oppdatert midtdisplay

Med Sensus Connect-oppgraderingen, tilgjengelig fra mai 2017, fikk midtdisplayet i din Volvo et nytt og oversiktlig utseende. Blant annet ble navigasjonen, mediaspilleren og startskjermbildet oppdatert for å gjøre det enklere å bruke. Innstillinger og knapper som brukes ofte, har fått en plassering som er enklere å nå for føreren.