Volvo On Call-app: Finn din bil

I din Volvo On Call-app kan du se bilens posisjon på et kart. På kartet ser du også din egen posisjon, det vil si posisjonen til mobilenheten din. Du kan også få bilen til å tute og/eller blinke for at du lettere skal kunne finne den.

Finn bilen din gjennom funksjonen Tut og blink

Følg instruksjonene nedenfor for å få bilen til å tute og/eller blinke i fem sekunder:

Logg inn i din Volvo On Call-app, og velg kartfanen.

Både din posisjon og posisjonen til din Volvo er avmerket på kartet.

Hvis du trenger ekstra hjelp for å få øye på bilen, f.eks. på en stor parkeringsplass, kan du få bilen til å tute og/eller blinke ved å trykke på et av følgende symboler:

• Lampe for å blinke
  • Lampe og signalhorn for både å blinke og tute

Dette aktiverer bilens signalhorn og/eller blinklys i et par sekunder. Funksjonen tute og/eller blinke fungerer innenfor en radius på om lag 500 meter fra bilen dinKan variere etter marked..

Fra kartvinduet i appen kan du også søke etter et reisemål og sende den til din Volvo. Les mer om funksjonen i Volvo On Call-app: Send til bil.

Tips for bedre posisjonering

Hvis din Volvo On Call-app ikke viser nøyaktig posisjon for bilen, kan det ha følgende årsaker:

• Bilens nåværende posisjon har dårlig eller ingen sikt for GPS, f.eks. i en parkeringsgarasje. I slike tilfeller brukes den sist mottatte posisjonen som omtrentlig posisjon.
  • Bilen kunne ikke sende data til Volvo On Calls servere da du sist parkerte den. Posisjonen sendes til Volvo hver gang du parkerer bilen. Hvis bilen ikke har mobildekning, er den siste posisjonen ikke registrert – og da er den heller ikke synlig i appen. Hvis bilen er parkert f.eks. i en garasje med dårlig mobildekning, kan dette inntreffe.
  • Volvo On Call bruker GPS-teknologi til å lokalisere bilen. GPS-koordinatene oversettes til adresser som er lette å forstå, f.eks. gatenavn, og derfor kan det se ut som bilen er parkert i en gate hvis den f.eks. er parkert i et nærliggende parkeringshus uten GPS-dekning.
  • Bilens posisjon vises ikke når bilen er i bruk.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under tema

Volvo On Call

Relatert informasjon

Volvo On Call-app Volvo On Call-app: Send til bil

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description