Smartphone Integration

7 Resultater

Bruke Android Auto

Ved å koble en Android-telefon til din bil kan du blant annet høre på musikk, ringe (telefonere), få veivisning og bruke enkelte apper.

Bruke Apple® CarPlay®

Oppdatert 9/17/2019

Bruke Apple®CarPlay®

Ved å koble en iPhone til din bil, kan du blant annet høre på musikk, ringe, sende og motta meldinger samt bruke utvalgte apper. Funksjonene kan også talestyres med Siri.

Starte CarPlay

Du finner informasjon om hvordan du starter CarPlayApple, CarPlay, iPhone, Siri, iOS og iPhone er registrerte varemerker som eies av Apple Inc. ved å se videoen eller instruksjonene nedenfor.

Bruke CarPlay

Notat

Innstillinger og menyer i midtdisplayet varierer avhengig av programvareutgave.

Instruksjoner

Talestyring med Siri må være aktivert på telefonen før bruk av CarPlay. Aktiver Siri ved å velge Innstillinger > Generelt > Siri i telefonen. Telefonen må også ha en internett-tilkobling via Wi-Fi eller mobilnettet.

Koble din iPhone til USB-inngangen. Hvis det finnes flere USB-innganger, skal den med hvit ramme rundt inngangen brukes.

Les informasjonen i tilleggsmeldingen, og trykk på OK.

Åpne midtdisplayets applikasjonsvindu (Navigere i midtdisplayet) i bilen. Velg ikonet for Apple CarPlay.

P5-QG-1546-Apple Carplay i centerdisplayen - app symbol

Les vilkårene og trykk på Godta for å koble til.

Delvinduet med CarPlay åpnes, og kompatible apper vises.

På din iPhone vises teksten "CarPlay".

Mobiltelefonen speiles på midtdisplayet og på førerdisplayet. Det er mulig å styre appene som vises i delvinduet både fra bilens midtdisplay og fra mobiltelefonen.

CarPlay kjøres i bakgrunnen hvis en annen app startes i samme delvindu. Du kan vise CarPlay i delvinduet igjen ved å trykke på CarPlay-ikonet i appvinduet.

Maks 20 Apple-enheter kan lagres i listen over tidligere tilkoblede enheter. Når listen er full og en ny enhet kobles til, tas den eldste bort.

Internettilkobling ved bruk av CarPlay

Hvis en mobiltelefon er koblet til bilen via Bluetooth, vil tilkoblingen avsluttes når du starter CarPlay. Du kan koble til bilen mens du bruker CarPlay ved å bruke Wi-Fi eller bilmodem (P-SIM)Gjelder bare biler med Volvo On Call.. Mer informasjon, se Apple® CarPlay®.

Tips om bruk av CarPlay

Du finner nyttige tips for bruk av CarPlay i Tips om bruk av Apple® CarPlay®.

Notat

Tilgjengelighet og funksjonalitet kan variere avhengig av marked.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Hjalp dette?

Smartphone Integration

Ved hjelp av Smartphone Integration har du mulighet til å koble din Android- eller Apple-telefon til din Volvo.

Android Auto

Android Auto gjør det mulig å styre mange av funksjonene på din Android-telefon via bilens midtdisplay. Her kan du lese om Android Auto og hva du bør kjenne til før du begynner å bruke funksjonen.

Tips om bruk av Android Auto

Her finner du tips som du kan ha nytte av når du bruker Android Auto.

Apple® CarPlay®

CarPlay gjør det mulig å styre mange av funksjonene på din iPhone via bilens midtdisplay. Her kan du lese om CarPlay og hva du bør kjenne til før du begynner å bruke funksjonen.

Tips om bruk av Apple® CarPlay®

Her finner du tips som du kan ha nytte av når du bruker CarPlay.