Koble til Internett

16 Resultater

Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon

Opprett en internettilkobling via Bluetooth gjennom internettdeling fra en mobiltelefon og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i din bil.

Veksle tilkobling mellom personlig SIM-kort og mobiltelefon

Av og til er det egnet å veksle fra tilkobling via personlig SIM-kort til å bruke mobiltelefon som Internettilkobling for din bil, for eksempel når du kjører inn i et annet land. Denne artikkelen gjelder biler med Sensus Connect og Volvo On Call.

Koble til internett via mobiltelefon (WiFi)

Opprett en internettilkobling via Wi-Fi gjennom internettdeling fra en mobiltelefon og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i din bil.

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Koble til internett via bilmodem (P-SIM)

For biler med Volvo On Call er det mulig å opprette en internettilkobling via bilmodem (P-SIM).

Stille klokken

Den første gangen du bruker bilen, eller hvis strømmen til batteriet i bilen har vært brutt, kan det være at du må stille inn klokkeslett og dato. Det er viktig at klokken er innstilt, blant annet for at bilens internettilkobling skal fungere.

Sensus Connect

Oppdatert 9/17/2019

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Funksjonaliteten til Sensus Connect

Sensus Connect har et brukergrensesnitt med flere innovative funksjoner, som skybaserte tjenester integrert i bilen, forbedret navigasjon med 3D-kart og gratis oppdatering av kart, lokal søkefunksjon og mulighet til å sende reisemålanvisninger til bilen på avstand (Send to Car).

Med Sensus Connect har bilen tre forskjellige displayer, som gir deg riktig informasjon til riktig tid på riktig sted, uten at du blir distrahert.

Det er også mulig å velge bilmodem (Volvo on CallGjelder bare Volvo On Call-markeder.) med Wi-Fi-hotspot for bedre oppkobling mot Internett. Det innebærer at du ikke trenger å koble til telefonen din, men bare sette et personlig SIM-kort i Volvo On Call-modemet, så kobler bilen seg automatisk til Internett.

Nettradio, strømming av musikk via Bluetooth og andre underholdningstjenester er mulig. Flere av Infotainment- og navigasjonsfunksjonene kan navigeres via talestyring.

Manøvrere Sensus Connect

Sensus Connect fører sammen og presenterer mange funksjoner i flere av bilens systemer på de forskjellige displayene. Midtdisplayet er en pekeskjerm som reagerer ved berøring. Du kan håndtere skjermen med eller uten hansker på. Via midtdisplayet kan du skreddersy hvor og hvordan informasjonen skal vises. I midtdisplayet finnes funksjonsvinduer med berøringsknapper for de forskjellige systemene og funksjonene i bilen. Her kan du aktivere eller deaktivere funksjoner samt se varsler egenskapene til forskjellige funksjoner. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du navigerer på midtdisplayet, kan du se Navigere på midtdisplayet.

Tilgjengelige -funksjoner

Sensus Connect inneholder blant annet tjenestene nedenfor (en del av tjenestene krever at du har et abonnement).

Tjenester

Sensus Connect gir deg tilgang til en rekke apper som hjelper deg å holde kontakten med din bil og verksted. Sensus Connect tilbyr også apper som brukes til å oppdatere apper og programvare i din bil. Nedenfor ser du de tjenestene Sensus Connect tilbyr for å gjøre eierskapet lettere for deg.

Bilapper

Sensus Connect gir deg tilgang til apper for underholdning, navigering og service i bilen. Mens du kjører bil, kan du lytte til musikk, radio eller lydbøker. Se Bilapper for mer informasjon om hvilke apper som er tilgjengelig for din bil.

Notat

Det tilgjengelige utvalget av apper kan variere avhengig av marked og om tjenestene støttes av Volvos tredjepartsleverandører. Det kan hende at en eller flere apper ikke er tilgjengelig i det markedet der bilen blir solgt eller brukt.

Tilkobling

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Hjalp dette?

Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må telefonen din støtte Internettdeling.

Del internett via Wi-Fi-hotspot

Når bilen er tilkoblet, er det mulig å dele internettilkoblingen, slik at andre enheter i bilen kan bruke den.

Bruke Wi-Fi Hotspot (Volvo On Call)

Biler med Sensus Connect og Volvo On Call kan opprette Wi-Fi Hotspot for å dele internett med andre enheter i bilen.

Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må mobiltelefonen din ha Bluetooth®, samt støtte Internettdeling.

Tegnhjul og tastatur

Bruk tegnhjulet eller knappene på midtkonsollen for å skrive og velge alternativ når du for eksempel skal angi en e-postadresse eller bruke nettleseren.

Bruke Wi-Fi-tilkobling

Hvis din Volvo har Sensus Connect, kan du opprette Internettilkobling via Wi-Fi fra din mobiltelefon. Denne artikkelen beskriver forutsetningene for å koble bilen til Internett via mobiltelefonens Wi-Fi.

Slå av deling av data og personlig informasjon for ulike systemer

For noen bilmodeller kan det være nødvendig å stille om noen systemer hvis du ikke vil at de skal dele data fra bilen din. Se avsnittet "Denne artikkelen er relevant for" for å se om denne teksten er relevant for bilen din. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke alle funksjonene hvis bestemte funksjoner slås av.

Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call)

For at du skal kunne koble til Internett via et personlig SIM-kort, må din Volvo ha Sensus Connect og Volvo On Call. Når du har opprettet en Internettilkobling, anbefaler vi at du slår av PIN-kodelåsen, slik at du kan koble til Internett automatisk.

Koble til Internett med Sensus Connected Touch

Med tilleggsutstyret Sensus Connected Touch kan du koble til Internett ved å bruke mobiltelefon eller en 3G/4G-dongle.