Koble til telefonen din

15 Resultater

Bluetooth-profiler for Sensus Connect

Sensus Connect IHU støtter Bluetooth Core versjon 2.1+EDR. I tabellen finner du informasjon om hvilke Bluetooth-profiler som støttes av infotainmentsystemet i din bil. (Artikkelen er relevant for biler med infotainmentsystemet Sensus Connect IHU 3.0 - 3.2.)

Overfør telefonboken til din Volvo

Det er mulig å laste ned telefonboken fra din mobiltelefon til din Volvo. Fremgangsmåten varierer avhengig av hvilket system din Volvo er utstyrt med.

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth

Koble mobiltelefonen til Bluetooth for å kunne bruke håndfrifunksjoner eller strømme musikk trådløst i bilen. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom mobiltelefonen og din Volvo.

Bluetooth-profiler for Sensus Connect IHU

Sensus Connect IHU støtter Bluetooth Core versjon 2.1+EDR. I tabellen finner du informasjon om hvilke Bluetooth-profiler som støttes av infotainmentsystemet i din bil. (Artikkelen er relevant for biler med infotainmentsystemet Sensus Connect IHU)

Koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Det er mulig å koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo. Når det er gjort, er ikke enheten koblet til bilen din lenger.

Telefoner og Bluetooth-kompatibilitet

Bluetooth er en trådløs teknikk som muliggjør tilkobling mellom flere medieenheter. For at det skal være mulig å koble en telefon til Volvos Bluetooth-system, må telefonen være kompatibel med bilen. Volvo vurderer kontinuerlig Bluetooth-telefoner for å påvise om de er kompatible.

Bluetooth-profiler for Sensus IAM2.1

Sensus IAM2.1 støtter Bluetooth Core versjon 2.0+EDR. I tabellen finner du informasjon om hvilke Bluetooth-profiler som støttes av infotainmentsystemet i din bil. (Artikkelen er relevant for biler med infotainmentsystemet Sensus IAM2.1)

Bytte til en annen Bluetooth®-enhet

Hvis flere enheter har vært koblet til din Volvo, kan du enkelt endre hvilken enhet den skal være koblet til ved å følge anvisningene nedenfor.

Bluetooth® og din Volvo

Bluetooth® er en trådløs teknikk som muliggjør tilkobling mellom flere medieenheter. Denne artikkelen beskriver funksjonene og fordelene med Bluetooth® i din Volvo.

Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo

Oppdatert 9/17/2019

Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling fra en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett) til din Volvo.

Instruksjoner

Se instruksjonsvideoen eller følg instruksjonene nedenfor for å opprette en Bluetooth®-tilkobling.

Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo

Det finnes to forskjellige versjoner av Infotainment-systemet. Kontroller at du har tilkoblingsknappen for å se hvilken versjon som finnes i din bil. Har du den, går du til avsnittet Sensus Connect, ellers går du til avsnittet Sensus.

Sensus Connect

På midtkonsollen: Trykk på TEL eller MEDIA.

På midtkonsollen: Trykk på OK/MENU og velg Gjør det mulig å oppdage bil.

På telefonen/mediaenheten: Gå til Bluetooth®-Innstillinger og søk etter enheter.

På telefonen/mediaenheten: Velg navnet på bilen din.

Pass på at koden som vises på din telefon/mediaenhet er den samme som den som vises på skjermen i bilen. I så fall godkjenner du koden på begge stedene.

På din telefon: Aksepter eller avvis valg for telefonboken og meldinger (gjelder bare noen telefonmodeller).

Telefonen/medieenheten er nå koblet til din Volvo. Hvis denne metoden ikke lykkes, trykker du på EXIT og følger instruksjonene i Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet, eller kontakter din Volvo-forhandler.

Sensus

På midtkonsollen: Drei på OK/MENU og Target missing display-db.

På midtkonsollen: Velg Target missing display-db og trykk på OK/MENU.

På telefonen/mediaenheten: Velg My Volvo Car på telefonen/mediaenheten, og følg anvisningene for å fullføre prosedyren.

Angi en kode som du velger i den eksterne enheten.

Angi samme kode i bilen ved hjelp av knappene i midtkonsollen, og trykk på OK/MENU.

Telefonen/medieenheten er nå koblet til din Volvo. Hvis denne metoden ikke lykkes, trykker du på EXIT og følger instruksjonene i Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet, eller kontakter din Volvo-forhandler.

P3/P4 - Support site - Center console - TEL/MEDIA
P3/P4 - Support site - Phone view

Når telefonen/medieenheten er koblet til og valgt, vises navnet på Sensus Infotainment-skjermen og enheten kan kontrolleres fra bilen.

Notat

Denne prosedyren skal bare utføres én gang. Din Volvo vil så prøve å koble seg til enheten automatisk når den er innenfor rekkevidden til systemet, så lenge Bluetooth® er aktivert i enheten.

Notat

Hvis operativsystemet til mobiltelefonen din oppdateres, kan det avbryte tilkoblingen mellom telefonen og bilen. Hvis dette skjer, sletter du telefonen fra listen over tilkoblede telefoner (se Fjerne en Bluetooth-enhet fra din Volvo) og gjentar tilkoblingsprosedyren som beskrives her.

Interaktiv guide for Sensus Connect

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Hjalp dette?

Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom din Volvo og en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett).

Håndtere Bluetooth®-handsfreesamtale

En Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon kan kobles til og brukes som handsfreetelefon i bilen din. Hvis du vil aktivere Bluetooth®-handsfree og håndtere en samtal, kan du se instruksjonene nedenfor.

Tekstmeldinger

Hvis bilen din har Sensus Connect, er det mulig å få tekstmeldinger fra mobiltelefonen lest opp i din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør dette.

Fjerne en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Hvis du vil fjerne en Bluetooth-enhet permanent fra din Volvo, følger du instruksjonene nedenfor. Når dette er gjort, vil ikke enheten lenger vises under tilgjengelige enheter som kan kobles til.

Tips om bruk av Bluetooth-tilkobling

Hvis du opplever at tilkoblingen mellom bilen og din Bluetooth-enhet eller funksjonen ikke er som forventet, kan disse tipsene hjelpe deg.