Volvo On Call-app: Låse/låse opp bilen

I din Volvo On Call-app kan du se om du låste bilen eller ikke, slik at du slipper å gå tilbake til bilen for å kontrollere. I appen ser du aktuell låsestatus, og du kan låse bilen både opp og igjen fra avstand. Du kan også låse opp bilen via Volvo On Calls servicesenter.

Låse / låse opp bilen via din Volvo On Call-app

Følg instruksjonene nedenfor for å låse bilen opp eller igjen via Volvo On Call-appen.

Låse

Logg inn på Volvo On Call-appen. Velg "Dører og låser" på fanen "Hjem". Her ser du nåværende låsestatus for din bil.

Velg "Lås" for å låse bilen din.

Når du låser din Volvo, aktiveres tyverialarmen. Husk at det av sikkerhetsgrunner fremdeles er mulig å åpne bilen fra innsiden.

Låse opp

Logg inn på Volvo On Call-appen. Velg "Dører og låser" på fanen "Hjem". Her ser du nåværende låsestatus for din bil.

Velg "Lås opp" for å låse opp bilen din.

Oppgi passordet. Det er samme passord som du bruker for å logge inn i Volvo On Call-appen, dvs. Volvo ID-passordet.

Etter kvittering i Volvo On Call-appen trykker du lett én gang på den gummierte trykkplaten på undersiden av håndtaket på koffertlokket for å låse opp bilen. Lukk koffertlokket igjen. Nå kan dørene på bilen åpnes.

Lås opp bilen din via Volvo On Call servicesenter

Gjelder ikke marked av type B. Se Volvo On Call - Språk og land for mer informasjon om markedstype.

Låse opp bilen via Volvo On Call servicesenter.

Ring nummeret til Volvo On Calls servicesenter i det land du befinner deg i, eller bruk assistansefunksjonen i din Volvo On Call-app for å komme i kontakt med en Volvo On Call-operatør (Kontakt Volvo On Call servicesenter).

For at operatøren skal kunne låse opp din Volvo, må du identifisere deg som bilens eier (eller annen autorisert person) ved å oppgi din firesifrede Volvo On Call PIN-kode. Hvis du har glemt PIN-koden kan Volvo On Call-servicesenteret sende deg en ny kode via SMS eller e-post. Du avtaler med operatøren når bilen din skal låses opp.

Trykk deretter lett én gang på den gummierte trykkplaten på undersiden av håndtaket på koffertlokket for å låse opp bilen. Lukk koffertlokket igjen. Nå kan dørene på bilen åpnes.

Varsler

Du kan få varsler på mobiltelefonen om blant annet bilens låsestatus. I appen kan du selv velge hvilken type varsler som skal være aktive.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under tema

Bilsystem Volvo On Call

Relatert informasjon

Volvo On Call-app Kontakt Volvo On Call servicesenter Volvo On Call PIN-kode Varsler i Volvo On Call-appen

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description