Volvo On Call-app: Send til bil

Hvis bilen din er utstyrt med Volvos navigasjonssystem, kan du ved hjelp av Volvo On Call-appen sende en destinasjon (f.eks. hotell, butikker, kinoer, restauranter, bensinstasjoner) til din Volvo og få destinasjonen tilgjengelig i navigasjonssystemet.

Sende til bil

Følg instruksjonene nedenfor for å sende et reisemål til din Volvo fra Volvo On Call-appen.

Instruksjoner

Velg kartfanen i Volvo On Call-appen.

Søk etter et reisemål.

Velg "Send til bil".

Det valgte reisemålet sendes til din bils navigasjonssystem.

Du kan også sende informasjon om nærmeste bensinstasjon til bilen via Volvo On Call-appen. Dra "Rekkevidde" til venstre i "Hjem"-fanen, og trykk på "Fin bensinstasjon". Velg bensinstasjon og deretter "Send til bil".

Finn parkering nær ditt reisemål

Fra kartfanen kan du også finne parkeringsplasser i nærheten av reisemålet ved å velge parkeringssymbolet. Du kan velge å sende parkeringsplassens adresse til din Volvos navigasjonssystemTilleggsutstyr.

Hvis bilens navigasjonssystem ikke er fabrikkinstallert, må bilens konfigurasjon oppdateres av en autorisert Volvo-forhandler før det er mulig å sende et reisemål til bilen med Volvo On Call-appen.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Volvo On Call

Sensus Navigation

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Volvo On Call

Sensus Navigation

Listet under tema

Volvo On Call

Relatert informasjon

Send to Car Volvo On Call-app

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description