Volvo ID

16 Resultater

Volvo On Call - eierskifte

Hvis du kjøper en brukt bil som er utstyrt med Volvo On Call (), må du gå gjennom et par trinn før du kan bruke Volvo On Call-tjenestene. Trinnene beskrives i denne artikkelen.

Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til et bredt utvalg av personlige Volvo-tjenester.

Koble Volvo On Call-appen til din Volvo

For å kunne bruke Volvo On Call app-tjenester, må du koble Volvo On Call-appen til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du går frem.

Håndtere din Volvo ID

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan håndtere din Volvo ID, f.eks. hvordan du endrer passord eller sletter Volvo ID.

Personlig Volvo ID

Hvis dere er flere som deler på en bil, har hver bruker en egen Volvo ID. Det er mulig å bruke flere Volvo ID til den samme bilen, og koble flere biler til samme Volvo ID.

Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til et bredt utvalgt av Volvo-tjenester på nett og i din bil.

Komme i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem som sammen med en app gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand. Denne artikkelen beskriver hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen. Informasjonen nedenfor gjelder bare for biler av årsmodell 2017 og senere, samt XC90 og XC90 Twin Engine, utstyrt med Volvo On Call.

Opprett og registrer en Volvo ID

For å få tilgang til alle tilkoblede tjenester, må du opprette en Volvo ID og så registrere den til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter og registrerer en Volvo ID til bilen din.

Tegnhjul og tastatur

Bruk tegnhjulet eller knappene på midtkonsollen for å skrive og velge alternativ når du for eksempel skal angi en e-postadresse eller bruke nettleseren.

Komme i gang med Volvo On Call

Oppdatert 9/17/2019

Komme i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem med en app som gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand. Denne artikkelen beskriver hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen. Informasjonen nedenfor gjelder bare for biler av årsmodell 2012–2016 utstyrt med Volvo On Call.

For biler av årsmodell 2017 og senere, samt for XC90 og XC90 Twin Engine, se Komme i gang med Volvo On Call

Før du henter din Volvo On Call-bil

Volvo On Call er tilleggsutstyr når du kjøper en ny Volvo. Før du henter din nye Volvo med Volvo On Call hos forhandleren, er det en fordel om du har lastet ned Volvo On Call-appenGjelder årsmodell 2012 eller senere. og testet den i demomodus. Demoversjonen lar deg utforske de fleste funksjonene og gir kunnskaper om hvordan appen brukes. Du henter appen gratis fra Apple AppStore eller Google Play.

Tilgjengelige app-funksjoner

Tilgjengelige appfunksjoner kan variere avhengig av hvilken Volvo-modell du har og hvilken mobilenhet du bruker. Mer informasjon, se Tilgjengelige Volvo On Call-appfunksjoner per Volvo-modell og Volvo On Call Kompatible enheter.

Aktivere Volvo On Call

Før du henter din nye Volvo, aktiverer forhandleren Volvo On Call. Samtidig blir det opprettet og sendt en automatisk generert PIN-kode for Volvo On Call til deg. PIN-koden brukes av sikkerhetsgrunner for å identifisere deg som eier av din Volvo (eller en annen godkjent person, for eksempel et familiemedlem) og kan fungere som en bilnøkkel. Se mer informasjon om PIN-koden i Volvo On Call PIN-kode.

Opprett Volvo ID og koble Volvo On Call-appen til din Volvo

For å kunne bruke Volvo On Call trenger du en Volvo ID. Hvis du ikke allerede har opprettet en, kan du se Opprett og registrer en Volvo ID .

Ved kjøp av brukt Volvo med Volvo On Call

Hvis du har kjøpt en brukt Volvo med Volvo On Call, er det viktig å slette data fra tidligere eier og legge til dine egne opplysninger for at tjenesten skal fungere. Kontakt en autorisert Volvo-forhandler for å få hjelp med dette. Mer informasjon, se Volvo On Call - eierskifte.

Notat

For at du skal kunne bruke Volvo On Call-appen kreves følgende:

• Din Volvo er av årsmodell 2012 eller senere, og har Volvo On Call.
  • Du har et gyldig Volvo On Call-abonnement.
  • Din Volvo har et gyldig Volvo On Call-abonnement. Kontakt nærmeste autoriserte Volvo-forhandler hvis du er usikker på om du eller din Volvo har et gyldig Volvo On Call-abonnement.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Hjalp dette?

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Problemer med å logge inn med Volvo ID

Denne artikkelen beskriver vanlige problemer med innlogging med Volvo ID. For eksempel hvis du har glemt passordet eller ditt Volvo ID-brukernavn.

Volvo On Call - eierskifte

Hvis du kjøper en brukt bil som er utstyrt med Volvo On Call (), må du gå gjennom et par trinn før du kan bruke Volvo On Call-tjenestene. Trinnene beskrives i denne artikkelen.

Opprett og registrer en Volvo ID

For å få tilgang til alle tilkoblede tjenester må du opprette en Volvo ID og registrere den til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter og registrerer en Volvo ID til bilen din.

Volvo On Call PIN-kode

For å kunne bruke Volvo On Call-relaterte tjenester trenger du en PIN-kode for Volvo On Call.

Personlig Volvo ID

Hvis dere er flere som deler på en bil, har hver bruker en egen Volvo ID. Det er mulig å bruke flere Volvo ID til den samme bilen, og koble flere biler til samme Volvo ID.

Problemer med å logge inn med Volvo ID

Her beskrives problemer som kan oppstå ved pålogging med Volvo ID. For eksempel hvis du har glemt passordet eller ditt Volvo ID-brukernavn.