Volvo On Call-app: Håndtere kjørejournal

Appen Volvo On Call kan automatisk opprette en kjørejournal som gir deg en oversikt over bilreisene dine. Denne artikkelen beskriver hvordan du håndterer kjørejournalen, for eksempel hvordan du grupperer reiser, slår av kjørejournalen eller eksporterer en reise.

Aktivere eller deaktivere kjørejournal

Kjørejournalen kan slås på/av fra din Volvo On Call-app. Se instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

Logg inn på Volvo On Call-appen og velg fanen Mer.

Velg Appinnstillinger.

Velg innstillinger for Kjørejournal.

Velg å slå kjørejournalen på/av.

Når kjørejournalen er deaktivert, kan alle brukere som er koblet til kontoen din, se de reisene som foretas med din Volvo. Reiser utført de siste 100 dagene blir lagret. Hvis kjørejournalen deaktiveres, slutter din Volvo å sende informasjon om de nye reisene dine. Ingen av telefonene som er knyttet til kontoen vil kunne se de nye innføringene i kjøreboken.

Legg mere til at eksisterende reiser ikke vil slettes hvis kjørejournalen slås av.

Eksportere kjørejournal

Det er mulig å overføre data fra kjøreboken til andre formater. Denne funksjonen kan for eksempel brukes til å lage utgiftsrapporter til forretningsbruk. Det lagrer informasjon om reisene som er foretatt med din Volvo de siste 100 dagene. For at du ikke skal miste informasjon om reiser som er eldre enn 100 dager, anbefales det å eksportere kjørejournalen til e-posten din.

Instruksjoner

Logg inn på Volvo On Call-appen og velg fanen Bil.

Velg Kjørejournal.

Marker den eller de reisene du vil eksportere.

Trykk på e-postsymbolet.

Nå har du muligheten til å sende journalloggen som en Excel-fil, CSV-fil eller tekstfil. Filen kan åpnes på datamaskinen med programmer som Microsoft Excel, Apple Numbers, Google Docs eller OpenOffice.org Calc.

Kategorisere reiser

I vinduet med kjørejournalen er det mulig å kategorisere reisene som Arbeid, Privat eller Ukategorisert. Turene kan sorteres etter kategorier, og du har mulighet til å velge det viste området i samsvar med en tidsperiode.

Fjern reise fra kjørejournal

Instruksjoner

Logg inn på Volvo On Call-appen og velg fanen Bil.

Velg Kjørejournal.

Marker den eller de reisene du vil fjerne.

Velg papirkurvsymbolet lengst oppe i vinduet, og trykk på Slett.

Hvis flere kontoer er koblet til en bil, ser alle samme vindu fra Volvo On Call-dataserveren. Det betyr at hvis du fjerner en reise, endrer navn eller grupperer reiser i en telefon, slår dette gjennom for alle brukere informasjonen vises for.

Navngi reiser

Du kan gi reisene dine navn og legge til merknader. Se instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

Logg inn på Volvo On Call-appen og velg fanen Bil.

Velg Kjørejournal.

Marker den reisen du vil redigere.

Trykk på Tittel og navngi reisen.

Trykk på Merknad hvis du vil legge til informasjon (f.eks. hvor mye du betalte da du fylte drivstoff).

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under tema

Bilsystem Volvo On Call

Relatert informasjon

Volvo On Call-app: Kjørejournal Volvo On Call-app

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description