Sensus Connect

63 Resultater

TuneIn

TuneIn er en Internettradiotjeneste som kan brukes i en bil utstyrt med Sensus Connect. TuneIn tilbyr over 100 000 globale live-radiostasjoner fra alle kontinenter og mer enn to millioner on-demand-programmer (f.eks. podcasts, konserter og intervjuer).

Find Fuel

Med appen Find Fuel kan du finne bensinstasjoner i nærheten av din bil mens du kjører. Find Fuel kan bare brukes hvis bilen har både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call)

For at du skal kunne koble til Internett via et personlig SIM-kort, må din Volvo ha Sensus Connect og Volvo On Call. Når du har opprettet en Internettilkobling, anbefaler vi at du slår av PIN-kodelåsen, slik at du kan koble til Internett automatisk.

Systemoppdateringer for bilen

Systemoppdateringer gjelder de delene av bilen som har med nettilkoblet bil og infotainment å gjøre. Hvis oppdateringer av systemprogramvare er tilgjengelig, kan du utføre alle oppdateringene samtidig.

Tilbakestill innstillingene i innstillingsvinduet

Det er mulig å tilbakestille alle endrede innstillinger i innstillingsvinduet til standardverdiene samtidig. Dette anbefaler vi at du gjør før du selger bilen din.

Bruke Local Search

Local Search er en app som kan hjelpe deg med å finne f.eks. restauranter, hoteller, bensinstasjoner og mye annet ved å søke på nett fra din Internettilkoblede Volvo (Local Search er bare tilgjengelig for biler med Sensus Connect og Sensus Navigation).

Yelp

Med appen Yelp kan du finne lokale bedrifter (f.eks. restauranter eller butikker) og kan lese andre brukeres vurderinger og anmeldelser av bedrifter nær deg. Yelp kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Håndtere Bluetooth®-handsfreesamtale

En Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon kan kobles til og brukes som handsfreetelefon i bilen din. Hvis du vil aktivere Bluetooth®-handsfree og håndtere en samtal, kan du se instruksjonene nedenfor.

Bilapper

Volvo tilbyr et stort utvalg tjenester, apper og programmer for å gjøre det så hyggelig som mulig for deg å bruke din Volvo. Denne artikkelen gir en oversikt over hvilke bilapper som er tilgjengelige for din bil.

Bytte til en annen Bluetooth®-enhet

Hvis flere enheter har vært koblet til din Volvo, kan du enkelt endre hvilken enhet den skal være koblet til ved å følge anvisningene nedenfor.

Stitcher

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Stitcher kan du lytte til mange on demand-programmer (f.eks. podcasts) i din Volvo.

Installasjon og bruk av Google Local Search

Du kan installere og bruke appen Google Local Search via midtdisplayet i din Volvo. Med appen kan du blant annet søk etter restauranter, hoteller og bensinstasjoner i nærheten av bilen og langs en reiserute.

Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo via Volvo On Call-appen på markedene der Volvo On Call er tilgjengelig. Kartene hentes fra www.here.com.

Bruke Wi-Fi-tilkobling

Hvis din Volvo har Sensus Connect, kan du opprette Internettilkobling via Wi-Fi fra din mobiltelefon. Denne artikkelen beskriver forutsetningene for å koble bilen til Internett via mobiltelefonens Wi-Fi.

Storytel

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Storytel kan du lytte til lydbøker i din Volvo mens du kjører.

Park and Pay

Park and Pay er en app som kan hjelpe deg med å finne ledige parkeringsplasser. Du kan i enkelte tilfeller også betale for parkeringsplassen med appen. Park and Pay kan brukes hvis bilen er utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation.

Bilapper

Volvo tilbyr et stort utvalg av tjenester, apper og programmer som du kan bruke i bilen. Denne artikkelen gir en oversikt over hvilke apper som er tilgjengelige for din bil.

Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker disse tjenestene og hvordan du når dem fra din bil.

Aktivere datadeling i forbindelse med at du starter en oppkoblet tjeneste eller app

Hvis du ikke har aktivert datadeling for en oppkoblet tjeneste eller for nedlastede apper, kan du gjøre det i forbindelse med at du starter dem i midtdisplayet. Hvis det er første gang du starter en tjeneste, eller for eksempel etter en tilbakestilling til innstillingene fra fabrikk eller enkelte programvareoppdateringer, må du også godta Volvos vilkår for oppkoblede tjenester.

Navigere i midtdisplayet

Beskrivelse av bilens midtdisplay og hvordan du navigerer her.

Google Local Search

Med appen Google Local Search kan du søke etter restauranter, bensinstasjoner og mye annet langs reiseruten direkte i midtdisplayet i din Volvo.

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Tekstmeldinger

Hvis bilen din har Sensus Connect, er det mulig å få tekstmeldinger fra mobiltelefonen lest opp i din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør dette.

Weather

Appen Weather kan gi deg værinformasjonen i bilens nærområde eller på valgt sted. Weather kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Park and Pay

Park and Pay er en app som kan hjelpe deg å finne ledige parkeringsplasser, som du senere kan velge å betale for i appen. Park and Pay kan kun brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling fra en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett) til din Volvo.

Weather

Appen Weather gir deg værinformasjonen for bilens nærområde eller på valgt sted. Weather kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med Sensus Navigation.

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth

Koble mobiltelefonen til Bluetooth for å kunne bruke håndfrifunksjoner eller strømme musikk trådløst i bilen. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom mobiltelefonen og din Volvo.

Datadelingsinnstillinger for Volvo On Call

Datadeling for tjenesten Volvo On Call er som standard aktivert. Det betyr at du selv ikke trenger å aktivere datadeling for tjenesten ved kjøp av ny bil eller for eksempel etter en tilbakestilling til innstillingene fra fabrikk.

Sensus Connect

Sensus Connect er Volvos infotainmentsystem som kan koble din Volvo opp mot verden rundt deg og gi deg informasjon, underholdning og funksjoner som forenkler eierskapet.

Oppdatert midtdisplay

Med Sensus Connect-oppgraderingen, tilgjengelig fra mai 2017, fikk midtdisplayet i din Volvo et nytt og oversiktlig utseende. Blant annet ble navigasjonen, mediaspilleren og startskjermbildet oppdatert for å gjøre det enklere å bruke. Innstillinger og knapper som brukes ofte, har fått en plassering som er enklere å nå for føreren.

Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet

Når du kobler til en Bluetooth®-enhet, kan du enten gjøre det fra enheten eller fra din Volvo. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter en tilkobling mellom din Volvo og en Bluetooth®-enhet (f.eks. mobiltelefon eller nettbrett).

Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo via Volvo On Call-appen på markedene der Volvo On Call er tilgjengelig. Kartene hentes fra www.here.com.

Oppdatere kart direkte fra bilen

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å oppdatere kart direkte fra bilen.

Innstillinger for personvern og datadeling er unike for hver enkelt førerprofil

Når du begynner å bruke en ny førerprofil, vil datadelingsinnstillingene for profilen settes til bilens standardinnstillinger og være deaktivert.

Yelp

Med appen Yelp finner du lokale bedrifter (f.eks. restauranter eller butikker) og kan lese andre brukeres vurderinger og anmeldelser av bedrifter nær deg. Yelp kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

TuneIn

TuneIn er en Internettradiotjeneste som kan brukes i en bil utstyrt med Sensus Connect. TuneIn tilbyr over 100 000 globale live-radiostasjoner fra alle kontinenter og har over to millioner on-demand-programmer (f.eks. podcasts, konserter og intervjuer).

Personvern og datadeling

Mange oppkoblede tjenester og apper må kunne sende og motta informasjon og data. Funksjonen datadeling for dine oppkoblede tjenester og apper er som standard deaktivert. For å kunne bruke bestemte oppkoblede tjenester og apper i bilen må du selv velge å aktivere datadeling for dem.

Kopiere musikk til bilens harddisk

Det er mulig å kopiere musikk til harddisken i bilen fra en plate eller et USB-minne.

Radio Play

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Radio Play kan du lytte til radiostasjoner og podcasts i bilen.

Oppdateringer fra bilen

Oppdateringer for flere av bilens systemer kan gjøres direkte fra midtdisplayet når bilen er koblet til internett.

WikiLocations

Med appen WikiLocations kan du lese Wikipedia-artikler som er forbundet med bilens posisjon og destinasjon.

Bluetooth® og din Volvo

Bluetooth® er en trådløs teknikk som muliggjør tilkobling mellom flere medieenheter. Denne artikkelen beskriver funksjonene og fordelene med Bluetooth® i din Volvo.

Vanlige spørsmål om oppdateringer fra bilen

For en tilkoblet bil er det mulig å oppdatere flere av bilens systemer direkte fra midtdisplayet.

Oppdatert utseende på varselmeldinger for Pilot Assist, cruisekontroll, adaptiv cruisekontroll og hastighetsbegrenser

For funksjonene Pilot Assist, cruisekontroll (CC), adaptiv cruisekontroll (ACC) og hastighetsbegrenser (SL) har utseendet til enkelte varselmeldinger blitt oppdatert i forbindelse med programvareoppdatering utgitt i mai 2018.

Bruke Wi-Fi Hotspot (Volvo On Call)

Biler med Sensus Connect og Volvo On Call kan opprette Wi-Fi Hotspot for å dele internett med andre enheter i bilen.

Local Search

Local Search er en app som kan hjelpe deg med å finne f.eks. restauranter, hoteller, bensinstasjoner og mye annet ved å søke på nett fra din Internettilkoblede Volvo (Local Search er bare tilgjengelig for biler med Sensus Connect eller Sensus Navigation).

Veksle tilkobling mellom personlig SIM-kort og mobiltelefon

Av og til er det egnet å veksle fra tilkobling via personlig SIM-kort til å bruke mobiltelefon som Internettilkobling for din bil, for eksempel når du kjører inn i et annet land. Denne artikkelen gjelder biler med Sensus Connect og Volvo On Call.

Glympse

Med appen Glympse kan du dele din posisjon med andre, slik at de finner ut hvor du skal og når de kan regne med at du kommer dit. Glympse kan bare brukes hvis bilen har både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Fjerne en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Hvis du vil fjerne en Bluetooth-enhet permanent fra din Volvo, følger du instruksjonene nedenfor. Når dette er gjort, vil ikke enheten lenger vises under tilgjengelige enheter som kan kobles til.

Tips om bruk av Bluetooth-tilkobling

Hvis du opplever at tilkoblingen mellom bilen og din Bluetooth-enhet eller funksjonen ikke er som forventet, kan disse tipsene hjelpe deg.

Koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo

Det er mulig å koble en Bluetooth-enhet fra din Volvo. Når det er gjort, er ikke enheten koblet til bilen din lenger.

WikiLocations

Med appen WikiLocations kan du lese Wikipedia-artikler relatert til bilens posisjon og reisemål. WikiLocations kan bare brukes hvis bilen er utstyrt med både Sensus Connect og Sensus Navigation.

Rdio utgår

Appen Rdio er ikke lenger tilgjengelig fra leverandøren.

Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må mobiltelefonen din ha Bluetooth®, samt støtte Internettdeling.

Send reisemålet til bilen via Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo. Du kan sende reisemål via Volvo On Call-appen. Bilen må ha Sensus Connect og Sensus Navigation for at funksjonen skal kunne brukes, og en Volvo ID må være registrert for bilen. For at du skal kunne bruke funksjonen via Volvo On Call-appen, må bilen din ha Volvo On Call.

Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må telefonen din støtte Internettdeling.

Aktivere datadeling for oppkoblede tjenester og nedlastede apper via innstillingsmenyen

Du kan aktivere datadeling for oppkoblede tjenester og nedlastede apper via innstillingsmenyen i midtdisplayet.

Spille musikk fra en ekstern kilde

Ved hjelp av USB-inngangen i bilen kan du koble til en egen kilde for å spille musikk.

Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. I denne artikkelen beskrives hvordan du bruker tjenestene og hvordan du kan nå dem fra bilen.

Bruke Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo via Volvo On Call-appen på markedene der Volvo On Call er tilgjengelig. Bilen din må være utstyrt med Sensus Navigation for å kunne bruke funksjonen.

Slette brukerdata fra din Volvo

Oppdatert 1/21/2020

Slette brukerdata fra din Volvo

Hvis du skal selge en Volvo med Sensus Connect, bør du slette alle personlige data fra bilen og tilbakestille bilen til den opprinnelige fabrikkinnstillingen.

Tilbakestille din oppkoblede bil

Se instruksjonsvideoen eller følg instruksjonene nedenfor hvis du vil tilbakestille bilen din til fabrikkinnstillingene og slette brukerdata.

Slett brukerdata

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på MY CAR og deretter OK/MENU.

I Sensus Connect-menyen: Velg Innstillinger, og trykk OK/MENU.

På midtkonsollen: Velg Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

Brukerdata nullstilles og personlige innstillinger i menyene får opprinnelig fabrikkinnstilling.

Du kan også oppsøke din Volvo-forhandler for å be dem tilbakestille bilen for deg.

Hvis din Volvo har Volvo On CallGjelder bare Volvo On Call-markeder., må du avslutte Volvo On Call-tjenesten. Det gjør du ved å kontakte Volvo-forhandleren din, se Volvo On Call - eierskifte.

Bilmodell/årsmodell

S60, V60 og XC60 f.o.m. årsmodell 2014 t.o.m. 2018Utstyrt med Sensus Connect.

V40, V70, XC70 og S80 f.o.m. årsmodell 2015 t.o.m. 2019Utstyrt med Sensus Connect.

Utvalget av modeller, systemer og tjenester kan variere avhengig av markedet.

For bilmodeller f.o.m. årsmodell 2020: Se nettversjonen av veiledningen for den respektive modellen.

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

S60, V60 og XC60 f.o.m. årsmodell 2014 t.o.m. 2018.

V40, V70, XC70 og S80 f.o.m. årsmodell 2015 t.o.m. 2019.

Utvalget av modeller, systemer og tjenester kan variere avhengig av markedet.

For bilmodeller f.o.m. årsmodell 2020: Se nettversjonen av veiledningen for den respektive modellen.

Hjalp dette?

Overfør telefonboken til din Volvo

Det er mulig å laste ned telefonboken fra din mobiltelefon til din Volvo. Fremgangsmåten varierer avhengig av hvilket system din Volvo er utstyrt med.