Slette brukerdata fra din Volvo

Slette brukerdata fra din Volvo

Hvis du skal selge en Volvo med Sensus Connect, bør du slette alle personlige data fra bilen og tilbakestille bilen til den opprinnelige fabrikkinnstillingen.

Tilbakestille din oppkoblede bil

Se instruksjonsvideoen eller følg instruksjonene nedenfor hvis du vil tilbakestille bilen din til fabrikkinnstillingene og slette brukerdata.

Slett brukerdata

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på MY CAR og deretter OK/MENU.

I Sensus Connect-menyen: Velg Innstillinger, og trykk OK/MENU.

På midtkonsollen: Velg Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

Brukerdata nullstilles og personlige innstillinger i menyene får opprinnelig fabrikkinnstilling.

Du kan også oppsøke din Volvo-forhandler for å be dem tilbakestille bilen for deg.

Hvis din Volvo har Volvo On CallGjelder bare Volvo On Call-markeder., må du avslutte Volvo On Call-tjenesten. Det gjør du ved å kontakte Volvo-forhandleren din, se Volvo On Call - eierskifte.

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Listet under tema

Bilsystem Volvo On Call

Relatert informasjon

Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth) Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call)

DCS Rating Article

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description