Volvo ID

16 Resultater

Volvo On Call - eierskifte

Hvis du kjøper en brukt bil som er utstyrt med Volvo On Call (), må du gå gjennom et par trinn før du kan bruke Volvo On Call-tjenestene. Trinnene beskrives i denne artikkelen.

Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til et bredt utvalg av personlige Volvo-tjenester.

Koble Volvo On Call-appen til din Volvo

For å kunne bruke Volvo On Call app-tjenester, må du koble Volvo On Call-appen til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du går frem.

Håndtere din Volvo ID

Denne artikkelen beskriver hvordan du kan håndtere din Volvo ID, f.eks. hvordan du endrer passord eller sletter Volvo ID.

Personlig Volvo ID

Hvis dere er flere som deler på en bil, har hver bruker en egen Volvo ID. Det er mulig å bruke flere Volvo ID til den samme bilen, og koble flere biler til samme Volvo ID.

Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til et bredt utvalgt av Volvo-tjenester på nett og i din bil.

Komme i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem som sammen med en app gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand. Denne artikkelen beskriver hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen. Informasjonen nedenfor gjelder bare for biler av årsmodell 2017 og senere, samt XC90 og XC90 Twin Engine, utstyrt med Volvo On Call.

Opprett og registrer en Volvo ID

For å få tilgang til alle tilkoblede tjenester, må du opprette en Volvo ID og så registrere den til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter og registrerer en Volvo ID til bilen din.

Tegnhjul og tastatur

Bruk tegnhjulet eller knappene på midtkonsollen for å skrive og velge alternativ når du for eksempel skal angi en e-postadresse eller bruke nettleseren.

Komme i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem med en app som gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand. Denne artikkelen beskriver hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen. Informasjonen nedenfor gjelder bare for biler av årsmodell 2012–2016 utstyrt med Volvo On Call.

Problemer med å logge inn med Volvo ID

Denne artikkelen beskriver vanlige problemer med innlogging med Volvo ID. For eksempel hvis du har glemt passordet eller ditt Volvo ID-brukernavn.

Volvo On Call - eierskifte

Hvis du kjøper en brukt bil som er utstyrt med Volvo On Call (), må du gå gjennom et par trinn før du kan bruke Volvo On Call-tjenestene. Trinnene beskrives i denne artikkelen.

Opprett og registrer en Volvo ID

For å få tilgang til alle tilkoblede tjenester må du opprette en Volvo ID og registrere den til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du oppretter og registrerer en Volvo ID til bilen din.

Volvo On Call PIN-kode

Oppdatert 11/25/2019

Volvo On Call PIN-kode

For å kunne bruke Volvo On Call-relaterte tjenester trenger du en PIN-kode for Volvo On Call.

Ny Volvo On Call PIN-kode

PIN-koden genereres automatisk av Volvo On Call-servicesenteret eller en autorisert Volvo-forhandlerPå markedstype B kan bare en Volvo-forhandler generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Språk og land for mer informasjon om markedstype.. Se "Glemt eller ønsker å bytte PIN-kode til Volvo On Call" nedenfor for informasjon om hvordan du tilbakestiller PIN-koden.

Bruke Volvo On Call-PIN-kode

Volvo On Call-PIN-koden er av sikkerhetsgrunner nødvendig ved følgende tjenester:

• Opprette kobling mellom Volvo On Call-appen og din Volvo
  • Fjernopplåsing av bilen din via Volvo On Call servicesenter
  • Når du starter sporing av stjålet bil via Volvo On Call-servicesenter
  • Når du oppretter nye app-brukere til bilen din
  • Når du avbryter Volvo On Call-abonnementet via appen, f.eks. ved et eierbytte

Glemt eller vil bytte Volvo On Call-PIN-kode

Hvis du har glemt din Volvo On Call PIN-kode eller av andre grunner ønsker å bytte Volvo On Call PIN-kode (f.eks. hvis du har kjøpt en brukt bil), kontakter du forhandleren eller trykker på On Call-knappen for å bestille en ny PIN-kode, som du får via e-post og/eller SMSPå markedstype B kan bare en Volvo-forhandler generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Språk og land for mer informasjon om markedstype..

Matet inn feil Volvo On Call-PIN-kode

Du kan oppgi en feil Volvo On Call-PIN-kode ti ganger på rad når du forsøker å få tilgang til tjenester i appen som krever Volvo On Call-PIN-kodeaktivering, før kontoen din blir låst. For å kunne bruke appen igjen må du be om en ny Volvo On Call-PIN-kode og gjøre om kontoen din ved å følge samme prosess som da du opprettet den første kontoen din første gang, se Komme i gang med Volvo On Call.

Forskjellen mellom Volvo ID-passord og Volvo On Call-PIN-kode

Volvo ID-passordet er nødvendig når du logger inn i appen med din Volvo ID. Volvo On Call PIN-koden er den firesifrede koden du får via e-post og/eller sms. Volvo On Call PIN-koden brukes ved flere Volvo On Call-tjenester, se "Bruke Volvo On Call PIN-kode" over. Volvo On Call PIN-koden beviser at du er en autorisert bruker av disse tjenestene.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen gjelder

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Hjalp dette?

Personlig Volvo ID

Hvis dere er flere som deler på en bil, har hver bruker en egen Volvo ID. Det er mulig å bruke flere Volvo ID til den samme bilen, og koble flere biler til samme Volvo ID.

Problemer med å logge inn med Volvo ID

Her beskrives problemer som kan oppstå ved pålogging med Volvo ID. For eksempel hvis du har glemt passordet eller ditt Volvo ID-brukernavn.