INTELLISAFE

Redefinisanje bezbednosti iz dana u dan.

Naša vizija: Niko se neće teško povrediti i niko neće nastradati u novom Volvo automobilu nakon 2020.

Toliko ozbiljno shvatamo bezbednost. IntelliSafe je naš način da Vašu svakodnevicu učinimo lakom i bezbrižnom bez obzira na to gde idete – od pomoćnih funkcija tokom vožnje do funkcija koje sprečavaju nesreće i koje Vas štite u slučaju da do njih dođe.

PODRŠKA I PREVENCIJA

Za lepšu svakodnevnu vožnju

Olakšali smo Vam vožnju da biste lakše i bezbednije išli gde god Vas put vodi. Samo se naslonite i uživajte u vožnji.

BEZBEDNOST U GRADU

Stalna kontrola u gradu

Sistem za bezbednost u gradu pomaže pri iznenadnom saobraćajnom zastoju tako što priprema kočnice za brži odziv ili automatski koči ako nema vremena za odziv.

ZAŠTITA

Bezbednost u svakom pogledu

Na putu se dešavaju neočekivane stvari, zbog čega smo kreirali karakteristike koje Vas maksimalno štite u slučaju udara.

AUTOPILOT

Putujte mirnije, bezbednije i čistije

Autonomni automobili nisu naučna fantastika za Volvo Cars. Uskoro će Vaš Volvo moći sam da upravlja, ubrzava i koči, vozeći Vas bezbedno i efikasno do odredišta, pa ćete tokom putovanja moći da radite ono što stvarno želite.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.