Dajemo Vam slobodu da odaberete kako ćete se povezati sa stvarima koje su Vam važne kao pojedincu, bez obzira na to da li se radi o komunikaciji sa svetom, pristupu ličnim zabavnim sadržajima ili pronalaženju puta do kuće. Gledajući unapred, želimo da obezbedimo da Vaš automobil ide u korak sa tehnologijom i stilom života koji se neprestano razvijaju.

Vaš automobil Vama na usluzi

Naši automobili su osmišljeni tako da na najbolji način odgovaraju Vašem stilu života da bi Vam on zaista bio lakši. Isprobavali smo, na primer, sistem koji ljudima omogućava da koriste automobile kao opciju isporuke. Tako bi isporuke bezbedno i sigurno stizale do Vašeg automobila. Sve je to deo naše želje da Vaš Volvo stvarno bude „povezan“ sa svim aspektima Vašeg života – to je putovanje koje je odavno počelo kada smo ugradili svoj SOS sistem pod nazivom Volvo On Call.

Naslonite se, opustite se i uživajte u vožnji

Zar ne bi bilo dobro da se rešite stresa tokom svakodnevne vožnje? Zahvaljujući našem autonomnom programu vožnje za budućnost, automobil će sam voditi računa o vožnji, dok ćete Vi moći da se posvetite svojim obavezama. Vožnja će biti i bezbednija i ekonomičnija.

Naši automobili međusobno komuniciraju

Mi u kompaniji Volvo verujemo da je dobro razgovarati. Toliko verujemo u to da razvijamo tehnologiju koja će omogućiti međusobnu komunikaciju između vozila preko mobilne telefonske mreže. Ona će, na primer, u realnom vremenu razmenjivati podatke o zaleđenim ili klizavim putnim deonicama i tako automatski upozoravati druge vozače na loše uslove.