Sensus Connect

Otkrijte aplikacije i karakteristike zbog kojih će Vam svaka vožnja biti najbolja u životu.

Sensus Connectivity

Vaš život. Vaš Volvo. U vezi.

Ugrađeni konektori za USB i pomoćne uređaje, bežična Bluetooth veza i tehnologija širokog propusnog opsega Vam omogućavaju da odete od kuće i da se ponovo povežete na putu.

NAPREDNA AUDIO TEHNOLOGIJA

Vrhunska reprodukcija Vaše muzičke liste

U saradnji sa kompanijom Harman Kardon, naši audio stručnjaci su kreirali jedan od najboljih automobilskih audio sistema u klasi. Zahvaljujući inovativnoj Dirac Live® tehnologiji, čujete puniji i čistiji zvuk. Vaša omiljena muzička lista za vožnju zaslužuje vrhunsku reprodukciju. 

SENSUS CONTROL

Intuitivne komande za laku vožnju

Vozite se udobno koristeći ergonomske, inteligentno postavljene komande koje su najbolji primer spoja forme i funkcije.

U ponudi za nove modele

Sensus Connect postoji kod svih naših novih automobila (osim kod XC90 modela) kao standardna ili opcionalna karakteristika, što zavisi od tržišta na kome nabavljate automobil.

Podrška

Treba li Vam pomoć oko korišćenja karakteristika ili povezivanja uređaja sa Sensus Connect sistemom? Posetite odeljak za Sensus Connect na Volvo veb-sajtu za podršku i pronađite svu potrebnu pomoć.

Volvo Cars podrška

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.