Volvo V90

Lepota i praktičnost u harmoniji

Sofisticirani karavan koji odgovara Vašem životu, u bilo kojoj situaciji.

Tamo gde forma upoznaje funkciju

Luksuzni karavan, ponovo stvoren

Nastavljajući slavno nasleđe Volvo karavana, novi V90 je nova inkarnacija automobilske ikone za 21. vek. Kombinovanjem stila i genijalnosti uz čistoću oblika, njegova funkcionalnost čini život jednostavnijim. U kabini čistih linija detalji poput tastera u obliku dijamanata i ekrana osetljivog na dodir veličine tableta, unose naprednu tehnologiju na vrh vašeg prsta. To je elegantan prostor koji čini da se dobro osećate. 

Podrška vozaču

Pilot Assist

Za glatku vožnju skoro od stanja mirovanja, Pilot Assist polu-autonomni sistem vožnje nadopunjuje adaptivni tempomat nežnim korekcijama upravljanja kako bi pomogao da se automobil centrira u voznoj traci i uskladi sa brzinom i rastojanjem od vozila ispred. Pilot Assist podrška upravljanju može biti aktivna i pri brzinama na auto-putu. Ako ne držite ruku na volanu, Pilot assist se automatski isključuje. Pilot assist je deo IntelliSafe Assist sistema.

Napomena: Vozač je uvek odgovoran kako se upravlja automobilom kao i za održavanje ispravnog rastojanja i brzine, čak i kada se koristi Pilot assist. Polu-autonomni sistemi, poput Pilot Assist-a, su ograničeni u smislu koliko ubrzanje, kočenje ili silu upravljanja mogu da primene.

Povežite se sa svojim automobilom

Bowers & Wilkins

Na bilo kom sedištu da se nalazite, naš premijum zvuk sa Bowers & Wilkins audio sistema čini da čujete muziku koju volite baš kao što je umetnik zamislio. Revolucionarna tweeter-on-top (visokotonac na vrhu) tehnologija i jedinstveni vazdušno hlađeni sabvufer isporučuju kristalno čisto, snažno zvučno iskustvo.

Vozne osobine