Vaš život, vaš Volvo XC40

Kreirajte Volvo XC40 koji se savršeno uklapa u način Vašeg života uz Volvo Cars dodatke dizajnirane za Vas i Vaš automobil.

Alu naplaci od 21 inč sa pet krakova

Ovi opcionalni naplaci od 21 inč sa pet krakova akcentuju čvrst karakter Volvoa XC40. Završnica u "dijamantskom rezu" savršeno dopunjuje čiste i snažne linije automobila.

Pakovanje i utovar

Živite Vaš život do maksimuma - Volvo Cars dodatna oprema je stvorena da učini Vaš Volvo XC40 još svestranijim.

Zaštitna čelična rešetka

Naša snažna čelična rešetka pravi snažnu barijeru između putničkog i tovarnog prostora. Postavljena korišćenjem jednostavnih priključnih tačaka, ona Vam pomaže da transportujete kućnog ljubimca - ili kabasti teret - što je sigurnije i bezbednije moguće.

Reverzibilna tekstilna podloga prtljažnog dela

Ova reverzibilna podloga ima sa jedne strane tekstil vrhunskog kvaliteta, a sa druge plastiku koja je vodootporna kako bi odgovarala širokom spektru potreba. Trajna i praktična, ova podloga može da se produži kako bi pružila zaštitu naslonima zadnjih sedišta kada su spuštena.

Nosač za bicikl, montiran okvir

Ovaj nosač za bicikl dopušta Vam da ponesete ono što volite sa sobom. Napravljen od snažnog, ali lakog aluminijuma, on drži bicikl na svom mestu uz kopču koja se brzo otpušta, samopodešava i zaključava. Ruka, zatezač, drži ram na svom mestu u toku vožnje.

Sklopiva kuka

Naša sklopiva kuka za vuču je tu kada Vam je neophodna - i nema je kada je nepotrebna. Pritisnite dugme u prtljažniku i ona elektronski izlazi. Sve što treba da uradite jeste da je zaključate u svoj položaj uz pomoć jednog klika. Dostupan je i nosač za bicikl specijalno dizajniran da se uklopi uz kuku.

Bezbednost dece

Naše bezbednosne inovacije Vam pomažu da zadržite decu bezbednu u automobilima više od pedeset godina. Naučili smo mnogo toga za to vreme. Uz novu generaciju Volvo dečjih sedišta, primenili smo sve što smo naučili i prosledili pogodnosti Vama.

Dečje sedište, sedište za novorođenče

Dizajnirana da obezbede komfor i zaštitu za novorođenčad od rođenja do godinu dana starosti, naša sedišta okrenuta unazad su duboka, uz novu luksuznu vunenu oblogu i visoke bočne panele. Velika ručka za nošenje se jednostavno podešava korišćenjem jedne ruke tako da se naslon za glavu podesiti sa prednjih sedišta.

Dečje sedište, okrenuto unazad

Uz unapređen prostor za noge, dodate opcije podužnog podešavanja i podešavanja nagiba i luksuzne vunene obloge, naša dečja sedišta okrenuta unazad pružaju optimalan komfor i bezbednost za decu od devet meseci do 6 godina. Kompaktni dizajn i mala masa znače da su laka za postavljanje, podešavanje i uklanjanje.

Dečje sedište "booster" sedište

Naša dečja "booster" sedišta pružaju deci od četiri do 10 godina starosti mogućnost da se voze okrenuta unapred. Tapacirano uzglavlje, visoki bočni paneli i zaštita za ramena obezbeđuju bezbedno putovanje, dok luksuzna vunena obloga garantuje komfor.

Dečje sedište, "booster" jastuk/naslon, vuna

Dizajnirana za decu od 4 do 10 godina starosti, naša "booster" jastuk sedišta sa naslonom obezbeđuju da pojas uvek stoji ispravno kako bi deci obezbedio isti visoki nivo bezbednosti kako rastu, dok luksuzna nova vunena obloga obezbeđuje komfor. Naslon može biti podešen u položaj za odmor/spavanje i poseduje pet različitih opcija podešavanja visine.