Odaberite avanturu

Luksuzno karavan vozilo sa vrhunskim performansama – za one koji vole malo prefinjeniju avanturu.

ŠVEDSKI DIZAJN

Carstvo čula

U XC70 modelu ste okruženi pažljivo osmišljenim detaljima kao što su velika ergonomska prednja sedišta, dodatni prostor za noge i grejani upravljač.

U cilju vrhunske nadogradnje, naš Inscription paket nudi finija dizajnerska rešenja, uključujući panele od orahovine zrnaste strukture i kvalitetnu goveđu kožu.

Volvo XC70

KONTROLA VOŽNJE NIZBRDO

Za ambicioznog vozača

Suština XC70 modela je u kontroli. Pred Vama su strmi, neravni putevi? Samo pritisnite dugme i lako ćete se voziti nizbrdo.

 

Osim toga, pogon na svim točkovima i kontrola stabilnosti sprečiće zanošenje, okretanje i prevrtanje. Zato što uvek birate terensku vožnju.

Napravljeni u Švedskoj

XC70 se po svom dizajnu razlikuje od drugih SUV modela – odlikuju ga divan, minimalistički dizajn i maksimalna efikasnost.

inspirisan švedskom

zimska saga

Sva Volvo vozila stvorena su kako bi odgovarala švedskim vremenskim uslovima i ujedno su i odraz jedinstvene švedske prirode.

Pronađite dilera

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.