AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju punu zadovoljstva, u ovlašćenom servisu dajemo kupcima vozila starosti od 4 do 8 godina popust od 15% i kupcima vozila starosti 8 i više godina popust od 25%, na delove i uslugu redovnog održavanja vozila. Volvo servis koristi originalne Volvo delove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

 • pregled vozila
 • zamenu svih filtera i ulja u motoru
 • zamenu kočionih obloga po potrebi
 • zamenu kočionih diskova po potrebi
 • zamenu ili dopunu rashladne tečnosti
 • zamenu kompleta zupčastog kaiša ili lanca po potrebi
 • zamenu kompleta pomoćnog kaiša po potrebi
 • zamenu kompleta pumpe za vodu po potrebi
 • zamenu originalne kočione tečnosti po potrebi
 • dopunu aditiva filtera čestica dizel motora (zavisno od vrste filtera čestica)
 • zamenu osigurača električne instalacije po potrebi

Osim na delove za redovno održavanje, imate popust i na sledeće potrošne delove:

 • kočione obloge, diskove i druge delove kočionog sistema
 • brisače i tečnost za pranje stakla
 • akumulator
 • sve vrste sijalica
 • amortizere
 • termostat
 • ležajevi točkova
 • rezervni točak vozila
Prijavite se na servis

AKCIJA ZA VOZILA SA AUTOMATSKIM MENJAČEM

Zamena ulja već od 27.565,00 RSD

Ako vozite Volvo sa automatskim menjačem i intenzivno ga koristite - što podrazumeva brzu vožnju, puno vožnje po gradu, vuču prikolice i čestu upotrebu pri visokim spoljnim temperaturama - Vašem vozilu trebaju česte zamene ulja menjača. Ova vrsta održavanja neophodna je kako bi se osiguralo nesmetano menjanje stepena prenosa i smanjilo trenje u menjaču.

Redovna zamena ulja menjača po pravilu se obavlja u skladu sa propisanim servisnim intervalom, a prilikom gore opisane intenzivne upotrebe, nakon 60 000 km.

Ako je prema prvom ili drugom kriterijumu vreme za zamenu ili možda primećujete teže menjanje stepena prenosa, što takođe može dovesti do kvarova, pozivamo Vas da iskoristite našu trenutnu akciju: ulje u automatskom menjaču Vašeg vozila menjamo po akcijskoj ceni već od 27.565,00 RSD, koristeći 10 l originalnog Volvo ulja kao deo usluge (U nekim slučajevima kada ulje u menjaču nije nikada menjano ili ako se vozilo koristilo u ekstremnim uslovima, potrebno je dodatnih 2L ulja kako bi se sistem očistio i u njemu ostalo samo čisto ulje).

Iskoristite priliku!

Prijavite se na servis

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su, na primer, tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da budete potpuno bezbrižni. Cena usluge je 1.800 din, a u slučaju servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može da ažurira Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam obezbeđujemo sve potrebne informacije o Vašem Volvou. Dodatno Vas obaveštavamo o novostima i promenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

Akcijska servisna ponuda Volvo

Još bezbrižnija vožnja već od 2.656.00 RSD

Ovlašćeni Volvo servis u potpunosti poznaje Vaše vozilo. Zato možemo kao stručnjaci proveriti njegovo stanje i omogućiti mu sve što treba kako bi i dalje radio savršeno.

U aktuelnoj akcijskoj ponudi već od 2.656 RSD nudimo Vam posebno prilagođen servis u okviru koga vozilu proverimo izduvni sistem, delove oslanjanja i druge bitne komponente. Proveravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, poklopac motora, vetrobransko staklo i pragove, kao i gumene delove na motoru te naplatke i pneumatike.

Vršimo i računarsku dijagnostiku svih komponenti. Celokupni pregled Vašeg Volvoa izvode naši vrhunski osposobljeni tehničari korišćenjem savremene tehnologije.

Pozivamo Vas da nas posetite i obezbedite Vašem Volvou besprekorno i osveženo izdanje.

Prijavite se na servis

Unapredite svoj Volvo najnovijom bezbednosnom tehnologijom

Bezbednosna poboljšanja koja razvijamo u Volvou godinu za godinom smanjuju broj povređenih u našim vozilima i drugih učesnika u saobraćaju. To uključuje i tehnologije asistencije koje su glavni razlozi zbog kojih su Volvo vozila najbezbednija na svetu.

Za još bezbedniju vožnju u Vašem Volvou u posebnoj ponudi za samo 7.080 din* nudimo nadogradnju četiri IntelliSafe funkcije koje smo razvili nakon što ste kupili svoj Volvo.

Nadogradnju nudimo za vozila XC90, S90, V90 i V90 Cross Country modelnih godina 2016 – 2018 i vozila XC60 modelne godine 2018 koja su već opremljena sistemom IntelliSafe.

Nove funkcije IntelliSafe:

Sistem pomoći za ostajanje u traci sprečava nenamerno napuštanje saobraćajne trake – ako pređete oznaku unutrašnje ivice saobraćajne trake, sistem Vam pomaže da usmerite vozilo nazad u saobraćajnu traku, a ako je potrebno, aktivira i kočnice kako biste ostali na putu.

Nadogradnja sistema BLIS za prepoznavanje vozila u mrtvom uglu sa pomoći pri upravljanju – postojećem sistemu BLIS koji služi za upozorenje, dodaje se nova funkcija koja može Vaše vozilo nežno da usmeri nazad u prvobitnu saobraćajnu traku ako u trenutku promene trake u Vaš mrtvi ugao stupi drugo vozilo.

Sistem za sprečavanje sudara sa nadolazećim vozilom pomaže Vam pri upravljanju kako biste izbegli sudar sa nadolazećim vozilom. Ako pređete preko ivice svoje saobraćajne trake u suprotan smer vožnje, Vaš će se automobil vratiti nazad.

Sistem izbegavanja sudara sa kočenjem je bezbednosna Volvo novost koja kao prva na svetu razaznaje približavanje vozila koje vozi u pogrešnoj saobraćajnoj traci. Ako se sudar ne može izbeći, vozilo automatski koči kako bi smanjile posledice udarca.

* Od modelne godine vozila zavisi koje funkcije je potrebno nadograditi. U cenu nije uključen radni sat nadogradnje.

Prijava na servis

Zašto posetiti ovlašćeni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada brenda Volvo i originalne zamenske delove možete dobiti samo u ovlašćenom Volvo servisu.

Ovde Vam obezbeđujemo vrhunske i personalizovane usluge: specijalizovani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš personalni servisni savetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavetovati o Vašem vozilu.

Prilikom svake Vaše posete, mi se povezujemo sa vašim Volvoom preko VIDA programa koji kreira kontrolnu listu provera u zavisnosti od kilometraže. U skladu sa uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji softvera Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat saradnje Volvoa sa vozačima i korisnicima vozila. U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne delove koji omogućuju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbednost i savršen komfor.

Celokupna lista usluga Volvo servisa

 • Očitavanje grešaka
 • Zamena motornog ulja, filtera ulja i filtera kabine
 • U zavisnosti od servisnog intervala, vrši se zamena: svećica, filtera vazduha motora, pomoćnog pojasa, filtera za gorivo, zupčastog kaiša i kočione tečnosti (svake druge godine)
 • Nadogradnja softvera
 • Verifikacija: sigurnosnih pojaseva, baterije, metlice brisača, stanja preumatika i pritisak vazduha, sistem hlađenja i otpornosti od smrzavanja, mogućeg curenja motornog ulja i ulja iz menjača, upravljanja i prednjeg vešanja, manžetna na poluosovinama i kardanski zglobovi, stanja provodnika i kočionih cilindara, kočione obloge i diskovi, parkirne kočnice, hidraulički kočioni sistem, zadnje opruge u skladu sa servisnim intervalom, provera i ponovno punjenje svih tečnosti u motornom prostoru
 • Čišćenje unutrašnjosti vetrobranskog stakla (ispred kamere i radara)
 • Dolivanje tečnosti za vetrobransko staklo
 • Podešavanje podsetnika na servis
Prijava na servis

Ostala akcijska servisna ponuda

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razume Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumete obaveštenja koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
U promotivnoj ponudi promenite jezik interfejsa
Za vozila starosti od 4 do 8 godina već od 27.000,00 RSD
Za vozila starosti 8 i više godina već od 22.000,00 RSD

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj ceni već od 7.630,00 din, a svako sledeće ažuriranje je besplatno.

Obnovite klimu u potpunosti

Bez obzira na svoj kvalitet i efikasnost klima sistem Vašeg Volvoa nakon nekog vremena slabi. Redovni pregledi su jedini način da osigurate njegovu efikasnost upravo tada kada Vam najviše treba. U ovlašćenim Volvo servisima imamo svu potrebnu programsku opremu koja ispravno ažurira klima uređaj u Vašem Volvou.