V90 Cross Country

Istaknute funkcije

Otkrijte kako funkcije povezivanja, udobnosti i bezbednosti definišu karakter automobila V90 Cross Country.

Ugrađen Google

Najbolja navigacija u klasi

Pošto su Google mape neprimetno integrisane u V90 Cross Country, informacije o saobraćaju u realnom vremenu i automatsko preusmeravanje vam pomažu da lakše stignete na odredište.

Udobnost i tehnologija

Head-up displej prikazuje brzinu vožnje i navigaciju na vetrobranskom staklu.Ostanite usredsređeni

Prikaz pred vama vam omogućava da pratite brzinu, sledite detaljnu navigaciju i još mnogo toga. Sve bez skretanja pogleda sa puta. Osvetljenost prikaza pred vama se automatski prilagođava uslovima osvetljenja i možete da podesite sistem prema svojim željama.

Volvo V90 Cross Country sa dodatnom opremom za nošenje vaših stvari..Ukrasite avanturu

Bicikli, kajaci, skijaška oprema – šta god da nosite, imamo dodatnu opremu za razne životne stilove uz koju će vaša oprema putovati bezbednije i sigurnije.

Napredni prečišćivač vazduha u limuzini Volvo V90 pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha.Čistiji vazduh u kabini

Napredni sistem za prečišćavanje vazduha, naš prvi sistem za kvalitet vazduha na svetu, sprečava da do 95 procenata opasnih PM 2,5 čestica uđe u kabinu. Pomaže vama i vašim putnicima da uživate u boljem i zdravijem kvalitetu vazduha, bez obzira na spoljne uslove. Možete i da pratite nivoe čestica i polena van automobila.

Ruka pomoći

Naša napredna tehnologija za pomoć vozaču može da vam pomogne da održavate bezbedno rastojanje od automobila ispred vas tako što prilagođava brzinu, da vam zadrži automobil na sredini trake, da vas obavesti kada je vreme da nastavite vožnju i čak da potpuno zaustavi vozilo u slučaju da vozač ne reaguje.

Ostanite usredsređeni

Prikaz pred vama vam omogućava da pratite brzinu, sledite detaljnu navigaciju i još mnogo toga. Sve bez skretanja pogleda sa puta. Osvetljenost prikaza pred vama se automatski prilagođava uslovima osvetljenja i možete da podesite sistem prema svojim željama.

Uzbudljiva reprodukcija zvuka

Dizajniran za one koji traže izvrsne zvučne performanse. Ovaj vrhunski opcionalni zvučni sistem snage 1400 W donosi izvanredno jasnu i realističnu muziku, a optimizuje detalje i rezoluciju, pa vam omogućava da čujete pesmu onako kako je izvođač zamislio.

Oživite muziku

19 precizno podešenih hi-fi zvučnika i inovativni sabvufer sa vazdušnom ventilacijom prilagođeni dizajnu kabine vašeg Volvo automobila pružaju impresivan sveobuhvatni zvuk, gde god da sedite. Muzičko iskustvo koje zaista možete da osetite.

Odaberite sobu

Jedinstvena tehnologija transformacije sobe rekreira akustiku određene prostorije. Odaberite neki od četiri režima sobe, uključujući „studio”, „individualna pozornica”, „koncertna dvorana” i „džez klub”.

Bowers & Wilkins hi-fi audio sistem

Bowers & Wilkins zvučnici u Volvou V90 Cross Country.

Dodatna bezbednost

Oslobodite se stresa u saobraćajnim gužvama

Naš sistem za upozoravanje na mrtvi ugao (blind spot information system, BLIS) pruža aktivnu podršku prilikom prestrojavanja. Ako postoji rizik od sudara sa drugim vozilima u susednoj traci, BLIS može blago da prilagodi upravljanje i postara se da vi, automobil i vaše voljene osobe budu tačno gde želite.

* Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Podrška za upravljanje je aktivna pri brzinama od 60–140 km/h.
** Vozila, pešaci i biciklisti koji se kreću u istom smeru kao i vozilo mogu da se detektuju pod određenim uslovima i pri određenim brzinama. Sistemi detekcije zavise od osvetljenja predmeta i za njih je neophodno da prednja i zadnja svetla rade kada je mrak. Vozač je uvek odgovoran za bezbednu vožnju.
*** Funkcije podrške vozaču nisu zamena za vozačevu pažnju i prosuđivanje. Cross traffic alert može imati ograničenu funkcionalnost u određenim situacijama. Intervencija kočenja aktivna je samo pri nižim brzinama.

Prikazane karakteristike možda nisu standardne ili dostupne za sve nivoe opreme i opcije pogonskog sklopa.

Google, Google Play i Google Maps su žigovi kompanije Google LLC.