Volvo Concept Car coupe

Ovo je putovanje za Vas

Verujemo u ljudsku snagu.

Bez obzira na to da li ste inženjer, talentovani dizajner ili strastveni marketinški stručnjak, možete da se zaposlite u kompaniji Volvo Cars. 

Poznati smo kao jedan od najprimamljivijih poslodavaca u svetu. Zasnivamo svoj uspeh na tri elementa – globalna smo marka sa dinamičnim i uglednim okruženjem, pravimo inovativne i atraktivne automobile i pomažemo radnicima da se razvijaju i da napreduju u poslu.

Šta želite da radite?

U kompaniji koja je dinamična kao Volvo Cars, uvek ima puno oblasti poslovanja sa raznim ponudama za zaposlenje. Bez obzira na karijeru koju ste odabrali, obezbeđujemo odgovarajuće uslove. Nudimo Vam odlično radno okruženje i priliku da ostvarite svoje snove pomažući nam da postignemo svoje ambiciozne ciljeve. Proverite oblasti poslovanja u kojima možete da zablistate.


Tek počinjete?

Bez obzira na to da li ste upravo završili fakultet ili samo razmišljate o nekom radnom iskustvu preko leta, imamo čitav niz ponuda koje možete da istražite kao što su programi za diplomirane studente, praksa i zaposlenje.


DIPLOMIRANI STUDENTI I STUDENTI

Two woman talking at Volvo
Man in Volvo office setting

Potražite posao

Ako želite da istražite ponude za zaposlenje u Evropi, imamo sveobuhvatne oglasne table koje redovno ažuriramo.


POSLOVI U EVROPI

Naši ljudi

Volvo automobile prave ljudi za ljude. Strastveni smo, kreativni i odvažni – baš kao i Vi. Dva člana našeg tima žele da podele svoje iskustvo sa Vama.

Nina Åberg, Voice Control & Speech Interaction

„Cilj nam je da sa automobilom razgovarate lako kao sa drugom osobom.“

Anders Bergström, Designer

„Vrlo sam ponosan na novi Volvo XC90. To je novi nivo luksuza. Osećate se bezbedno u Volvo automobilu, a razlog za to su odabrani materijali.“

Priznanja za poslodavca

Divno je to što je kompanija Volvo Cars međunarodno priznata kao jedan od vodećih poslodavaca. Cene nas kao poslodavca koji Vam obezbeđuje dobar lični razvoj i karijeru. Evo samo nekoliko priznanja koja smo dobili:

– Kompanija Volvo Cars je dobila priznanje „Top 50 Most Attractive Companies“ – Universum 2013.
– Kompanija Volvo Cars China je dobila priznanje „Top 30 Shanghai Best Employer of 2013“ – Zhaopin.com
– Kompanija Volvo Cars China je dobila priznanje „Top 30 China Best Employer of 2013“ – Dajie.com
 

Procentualni udeo žena na rukovodećim položajima u kompaniji Volvo Cars u periodu od 2007. do 2013.