Oblasti poslovanja

Mi u kompaniji Volvo Cars imamo puno oblasti poslovanja u kojima možete da zablistate. Bez obzira na karijeru koju ste odabrali, obezbeđujemo odgovarajuće uslove.

Proizvodna strategija i upravljanje asortimanom vozila

Da li biste voleli da budete deo tima koji razvija sledeću generaciju Volvo automobila? Odgovornost našeg globalnog tima počinje sa ranim strateškim radovima i nastavlja se tokom čitavog radnog veka automobila. U izazovne prilike spadaju proizvodno planiranje, upravljanje programom, pogonska i platformska strategija kao i partnerska strategija.

Dizajn

Dizajn je najbitnija komponenta pri kreiranju marke – on je osnova za karakter i prirodu kupca kome je namenjen. Na dizajn naših automobila u velikoj meri utiče naše skandinavsko poreklo, sa elegancijom, funkcionalnošću i čistoćom linije kao upečatljivim dizajnerskim elementima. Potrošači mnogo bolje shvataju pojam marke – ono što kupujete govori o Vama kao o ličnosti. Odeljenje za dizajn čini oko 150 radnika smeštenih u jednom kreativnom i jednom radnom prostoru; oni tesno sarađuju da bi obavili misiju odeljenja za dizajn – kreirali najuzbudljivije nove automobile.

Istraživanje i razvoj

Da li Vas zanimaju dizajn automobila i napredna tehnologija? U odeljenju za istraživanje i razvoj daćete ključni doprinos kod sledeće generacije uzbudljivih novih Volvo automobila. U saradnji sa drugim inženjerima širom sveta, Vi i Vaš tim ćete kreirati inovativnu automobilsku tehnologiju po meri čoveka koja će olakšati život našim kupcima i učiniti ga prijatnijim.

Nabavka

Obezbeđenje nabavke materijala i usluga odgovarajuće cene, kvaliteta i tehnološkog nivoa ključno je za uspeh Volvo Car Group. U odeljenju za nabavku bićete deo tima čija je misija da razvija i održava bazu prvoklasnih isporučilaca; sarađivaćete sa drugim ljudima unutar kompanije i van nje, širom sveta.

Proizvodnja

Naš globalni proizvodni tim se brine o tome da automobili koje pravimo zadovoljavaju i premašuju najveća očekivanja naših kupaca. U pogonima za montažu i proizvodnju komponenti kompanije Volvo Cars širom sveta, koristimo optimalne, ekološke i fleksibilne proizvodne tehnologije pri čemu se čvrsto usredsređujemo na ljude i stalan napredak.

Korporativna komunikacija

Postanite deo globalnog komunikacionog tima čiji je zadatak da utiče na to da marka Volvo Cars i njeni proizvodi budu više primećeni i dobro prihvaćeni. Gradimo odnose na bazi poverenja sa novinarima, uticajnim osobama na mrežama i kreatorima javne politike i odgovorni smo za internu komunikaciju sa svim radnicima kompanije Volvo Cars širom sveta. Pridružite se našem timu i pomozite nam da napravimo pozitivnu sliku o kompaniji Volvo Cars u svim medijima.

Marketing, prodaja i korisnička podrška

Mi iz odeljenja za marketing, prodaju i korisničku podršku želimo da obezbedimo da se u svakom kontaktu sa kupcem prepoznaje suština naše marke koja je osmišljena po meri kupca i da sve usluge zaista budu luksuzne. Postanite deo globalnog tima koji nadgleda sve komercijalne aktivnosti kompanije Volvo Cars širom sveta, uključujući marketinšku komunikaciju, interakciju sa kupcima, prodaju i usluge.

Informaciona tehnologija (IT)

Kao i sve druge oblasti poslovanja u kompaniji Volvo Cars, odeljenje za informacionu tehnologiju (IT) nudi izvanredne prilike za razvoj Vaših veština i Vaš profesionalni razvoj. U tesnoj saradnji sa kolegama iz drugih poslovnih jedinica širom sveta, Vi i Vaš tim kreirate IT inovacije koje olakšavaju kompletno poslovanje kompanije. Na kraju krajeva, Vi ste deo tima koji želi da ulepša život ljudima koji kupuju i voze Volvo.

Kvalitet i zadovoljstvo kupaca

U odeljenju za kvalitet i zadovoljstvo kupaca vodimo računa o tome da Volvo Cars premaši očekivanja kupaca u svakom pogledu. Da bi se to desilo, svim odeljenjima kompanije obezbeđujemo alate, metode, procese i proveru ciljnih reklama u vezi sa kvalitetom i zadovoljstvom kupaca. Ako su kupci i kvalitetan doživljaj Vaša strast, ovde se osećate kao kod kuće.

Finansiranje

Naš tim za finansiranje obezbeđuje poslovne performanse za postizanje ciljeva navedenih u korporativnoj strategiji kompanije Volvo Cars. U saradnji sa kolegama iz drugih poslovnih jedinica širom sveta, Vi i Vaš tim obezbeđujete finansijsku stručnost, izveštavanje, planiranje i usmeravanje. Ovde možete da unapredite svoje profesionalne veštine u saradnji sa drugim istomišljenicima.

Pravna pitanja

Mi iz odeljenja za pravna pitanja radimo u izazovnom međunarodnom poslovnom okruženju, pomažući kompaniji Volvo Cars da postigne svoje poslovne ciljeve, štiteći njene korporativne interese i umanjujući pravne rizike. Vaša pravna stručnost pomaže poslovnim jedinicama i drugim funkcijama u okviru kompanije Volvo Cars u svim oblastima trgovačkog prava – kao i kod svih drugih oblasti poslovanja u kompaniji Volvo, imate izvanrednu priliku da se profesionalno razvijate.

Intelektualna svojina

Globalna pozicija kompanije Volvo Cars u velikoj meri zavisi od njene sposobnosti da nudi jedinstvene proizvode i inovacije, kao i funkcionalne ili emotivne prednosti. Da bismo zadržali tu sposobnost, stalno razvijamo razne tehnološke i poslovne inovacije i preduzimamo odgovarajuće korake da zaštitimo te inovacije. Odeljenje za intelektualnu svojinu je dinamičan deo kompanije koji tesno sarađuje sa odeljenjima za istraživanje i razvoj, strateško planiranje proizvoda, marketing, nabavku i pravna pitanja.

Ljudski resursi

Tim odeljenja za ljudske resurse vodi računa o našem najdragocenijem resursu – našim radnicima. Naša misija je da privučemo, zaposlimo, razvijemo i zadržimo ljude koji će nam pomoći da budemo uspešniji. Postanite deo globalnog tima i pomozite nam da Volvo Cars postane poželjan poslodavac.

Logistika

Postoje ponude za zaposlenje u odeljenju za logistiku širom kompanije Volvo Cars. Vi ste deo globalnog tima za isporuku i proizvodnju koji vodi računa da naši automobili zadovoljavaju najstrože standarde. U tesnoj saradnji sa ljudima unutar kompanije i van nje, pokrećemo i usmeravamo lanac isporuke – od isporučioca do kupca – na optimalan i efikasan način.