DIPLOMIRANI STUDENTI I STUDENTI: VERUJEMO U VAS

U svemu što radimo u kompaniji Volvo Cars polazimo od ljudi. Ako tek počinjete, imamo čitav niz ponuda, praksi i zaposlenja koje možete da istražite.

Program za diplomirane studente

Možete da se pridružite programu koji je osmišljen u skladu sa Vašim potencijalom u globalnoj organizaciji. Vaša ulaznica je Vaša univerzitetska diploma, kao i relevantno radno iskustvo ne duže od tri godine. Tokom perioda od 18 do 24 meseca, brzo ćete napredovati u programu koji je osmišljen u skladu sa Vašim talentom i ambicijama. 

Da biste saznali dodatne informacije o programu koji Volvo Car Group nudi diplomiranim studentima u 2015, preuzmite ovaj PDFSada je završeno prijavljivanje za program koji Volvo Car Group nudi diplomiranim studentima u 2015.

Praksa

Postoji više načina da budete na praksi u kompaniji Volvo Cars. Obično podstičemo studente inženjerskih fakulteta da rade na svojim disertacijama, ali takođe nudimo razne prakse u Švedskoj, Belgiji i Kini. Pogledajte šta je na raspolaganju na portalu za posao.  U Švedskoj Volvo Cars nudi praksu kroz program Tekniksprånget – pročitajte dodatne informacije u nastavku.

VIŠE O TOME

Rad na disertaciji

Nudimo raznim studentima mogućnost da rade na svojoj disertaciji u Volvo Car Group. Ovo je izvanredna šansa da steknete uvid u svoje mogućnosti nakon diplomiranja. 

Volvo koncepcija za studente inženjerskih fakulteta

Mi u kompaniji Volvo Cars nastojimo da pomognemo studentima inženjerskih fakulteta. Svake godine nudimo studentima razne mogućnosti za upoznavanje sa Volvo timom za istraživanje i razvoj – kroz letnje poslove između prve i druge godine master studija, mentorsku pomoć tokom jeseni i rad na disertaciji u poslednjem semestru studija. Prijavljivanje za ovu koncepciju počinje svakog februara/marta, a program počinje tokom leta.

Letnji posao

Svakog leta nudimo studentima raznih obrazovnih profila mogućnost da rade tokom letnjeg raspusta. Volvo Car Group ima aktivnosti na nekoliko mesta i prima osoblje i za fabričke i za kancelarijske poslove. Oglasi se objavljuju na portalu za posao.

Volvo Cars program za industrijski doktorat

Da li želite da se bavite naprednim inženjeringom i istraživanjem? Onda je odeljenje za istraživanje i razvoj pravo mesto za Vaš napredak, naročito kroz naš program za industrijski doktorat. Tokom programa za industrijski doktorat u kompaniji Volvo Cars, imaćete akademskog i industrijskog mentora, bićete deo mreže doktoranata, učestvovaćete u mentorskom programu i završićete obuku o liderstvu. Pozicije u programu za industrijski doktorat stalno se objavljuju na portalu za posao