ISTINSKI GLOBALAN, S PONOSOM SKANDINAVAC

Naša osnovna snaga su naši ljudi.

Prvi Volvo je sišao sa proizvodne trake u Geteborgu daleke 1927. godine; od tada smo pravili sve čvršće i čvršće automobile, kreirajući usput revolucionarne inovacije. 

Osim toga, mi smo svetska marka koja ima proizvodnju u Švedskoj, Belgiji i Kini.

Volvo Car Group proizvodi vrhunski asortiman automobila kao što su limuzine, karavan vozila, sportska karavan vozila, terenski automobili i sportsko-terenska vozila (SUV). 

Volvo Car Group (Volvo Cars) je u vlasništvu Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) iz Kine.

Ukratko o Volvo cars - preuzmite PDF

To je Volvo Cars

Izvršni odbor i izvršni upravni tim

Ponosni smo na kvalitet i dubinu znanja svog upravnog tima i odbora. Kada ih sve uzmemo u obzir, dobijamo viševekovno iskustvo.

IZVRŠNI ODBOR

Odgovorno poslovanje

Naš sveobuhvatni „Code of Conduct“ (Kodeks ponašanja) zasnovan na postojećim politikama predstavlja naš način za moralno i usaglašeno poslovanje. Odnosi se na sve u kompaniji Volvo Cars, kao i na konsultante i agencijsko osoblje čijim radom rukovodi Volvo Cars. Takođe očekujemo da se svi naši poslovni kontakti i komercijalni partneri rukovode istim ili sličnim principima koje navodi „Code of Conduct“. On je važan deo našeg angažovanja oko održivosti.


KODEKS PONAŠANJA

Our vision and mission

Our vision is to be the world’s most progressive and desired premium car brand. And we believe our global success will be driven by making life less complicated for people, while strengthening our commitment to safety, quality and the environment.

Finansijski izveštaji

Jasno izveštavamo svoje eksterne akcionare o finansijskim rezultatima. Najnovije informacije o ukupnom učinku kompanije Volvo Cars nalaze se u našem delu za finansijske izveštaje.

Naš svet

Obavestite nas

Svi koji rade u kompaniji Volvo Cars ili sarađuju sa njom treba slobodno da postavljaju pitanja ili izražavaju zabrinutost oko etičkih pitanja ili nekih neusaglašenosti. Podržavamo otvorenost, integritet i odgovornost. Ako želite da nas izvestite o povredi koja se odnosi na naš „Code of Conduct“ (Kodeks ponašanja), pošaljite nam izveštaj.

OBAVESTITE NAS