Štitimo Vaš svet

Briga koja se ne odnosi samo na automobil.

Bezbednost svih u Volvo automobilu i izvan njega deo je filozofije koju su naši osnivači predstavili još 1927. godine – zaista, tehnologija koju smo mi uveli u svoje proizvode spasila je više od milion života. Osim toga, želimo da zaštitimo životnu sredinu u kojoj živite – održivost definiše sve što radimo i zato se svojski trudimo da smanjimo uticaj svojih automobila tako što pravimo efikasnije motore i čistije fabrike.

Dišite duboko, dišite čisto

Kvalitet vazduha postaje veliki problem, naročito u zakrčenim gradskim oblastima; zahvaljujući našem klima uređaju, vazduh u Volvo automobilu je često čistiji od spoljašnjeg. Ipak, mnogo vodimo računa o spoljašnjem vazduhu koji svi udišemo, pa razvijamo motore sa malom emisijom izduvnih gasova koji doprinose čistijem vazduhu.

Bez žrtava u novom Volvo automobilu

Pomeranjem tehnoloških granica, za 50% smo smanjili rizik od zadobijanja povreda u udesu u Volvo automobilu u poređenju sa 2000. godinom. Međutim, mi idemo mnogo dalje jer je naš cilj da niko ne nastrada i da se niko teško ne povredi u novom Volvo automobilu.

Pođite sa nama na putovanje

Zamislite koliko bi Vaš dnevni prevoz bio bezbedniji kada bi Vaš automobil mogao sam da se kreće uz pomoć napredne tehnologije radara i kamere za kontrolu saobraćaja, kao i da koči i upravlja po potrebi. Pa, naši budući automobili će baš to moći. Olakšaće protok saobraćaja i smanjiti zakrčenja, što će koristiti i okruženju. Pročitajte više o tome kako će se Vaš automobil „integrisati“ sa Vašim životom.

Kada manje znači više

Briga za svet u kome živimo je u samoj osnovi kompanije Volvo Cars. Naši Drive-E pogonski agregati su mali i laki, a nude istu snagu kao znatno veći pogonski agregati, ali uz znatno bolju potrošnju goriva. Znači da naši automobili proizvode i emituju manju količinu štetnih gasova i da bolje koriste prirodne resurse.

Efikasan i ekološki

Anders Agfors, Senior Engineer, Vas upoznaje sa našim Drive-E pogonskim agregatima.

Jednostavno, lako i bezbedno

Automobilska sedišta za decu su obično kabasta, teška i komplikovana za montažu. To ne važi za Volvo koncepciju sedišta za decu na naduvavanje. Osim što je jednostavno i inteligentno, sedište za decu na naduvavanje ima malu težinu i lako se pakuje i nosi, a bezbedno je kao normalno sedište za decu. Čak će ga i bake i deke rado nositi.