CarPlay

Uživajte u karakteristikama svog iPhone-a sa vozačevog sedišta.

CARPLAY FUNKCIJA

Bezbedniji način za zabavu sa telefonom

Pomoću ugrađenog Volvo displeja sa ekranom osetljivim na dodir, možete da uživate u izabranim funkcijama bez podizanja telefona.

Glas

Za sve koristite Siri, Apple aplikaciju za glasovnu kontrolu. Samo pritisnite dugme za glasovnu kontrolu i dobićete potrebnu pomoć.

Dodir

Treba samo da dodirnete dugme da biste pristupili kontaktima, muzičkim datotekama, mapama i drugim podržanim aplikacijama pomoću ugrađenog Volvo displeja sa ekranom osetljivim na dodir.

Kontrola unutar automobila

Možete lako da kontrolišete CarPlay ne skidajući oči sa puta koristeći dugmad koja su praktično postavljena na upravljač i instrument tablu.

APPLE APLIKACIJE

Bolji život na putu

Upotrebite CarPlay da biste pristupili popularnim Apple aplikacijama za iPhone. Razgovarajte, šaljite i primajte poruke, koristite uputstva za vožnju i slušajte muziku ne pomerajući se sa sedišta.

Poruke

Šaljite tekstualne poruke i odgovore na njih koristeći Siri ili displej sa ekranom osetljivim na dodir. To je bezbedniji način za održavanje kontakta sa spoljašnjim svetom.

Telefon

Ćaskanje tokom puta ne mora da Vam odvlači pažnju. Koristite Siri za slanje i primanje poziva, kao i za slušanje govorne pošte.

Mape

Apple mape i praktična uputstva za vožnju su baš tamo gde treba da budu – tačno ispred Vas, na svetlom Volvo displeju.

Muzika

Muzika uvek čini putovanje prijatnijim. Slušajte liste za reprodukciju, podkastove i iTunes Radio koristeći Siri ili komande ugrađene unutar Vašeg automobila.

Podržane aplikacije

Aplikacije za zabavnu vožnju

CarPlay podržava čitav niz aplikacija koje ima Vaš iPhone i njihov broj se stalno povećava. Evo nekoliko naših favorita:

Spotify

Emitujte skoro svu muziku koju volite i pravite liste za reprodukciju koje ćete deliti sa drugima – tako ćete napraviti svoju najveću i najbolju muzičku kolekciju ikada.

Beats Music

Ovaj servis za emitovanje muzike kombinuje vrhunske muzičke stručnjake i vrhunsku tehnologiju da bi uvek obezbedio pravu muziku u pravo vreme.

iHeartRadio

Slušajte na hiljade radio stanica koje emituju program uživo i pravite prilagođene stanice na osnovu omiljenog izvođača ili pesme.

Stitcher

Prilagodite liste za reprodukciju svojih omiljenih vesti, sportskih i humorističkih emisija i podkastova tako da odgovaraju Vašem raspoloženju.

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.