Sensus Connect

Otkrijte aplikacije i karakteristike zbog kojih će Vam svaka vožnja biti najbolja u životu.

Sensus Connectivity

Vaš život. Vaš Volvo. U vezi.

Ugrađeni konektori za USB i pomoćne uređaje, bežična Bluetooth veza i tehnologija širokog propusnog opsega Vam omogućavaju da odete od kuće i da se ponovo povežete na putu.

Vaš WiFi hotspot

Naše opcionalne Volvo On Call usluge Vam omogućavaju da napravite WiFi hotspot unutar automobila da biste povezali pametni telefon, laptop ili tablet sa Internetom.

Korišćenje pametnog telefona

Nema Volvo On Call usluga? Upotrebite pametni telefon (koristeći Bluetooth ili WiFi) da biste mogli da koristite sve povezane karakteristike koje nudi Sensus Connect.

NAPREDNA AUDIO TEHNOLOGIJA

Vrhunska reprodukcija Vaše muzičke liste

U saradnji sa kompanijom Harman Kardon, naši audio stručnjaci su kreirali jedan od najboljih automobilskih audio sistema u klasi. Zahvaljujući inovativnoj Dirac Live® tehnologiji, čujete puniji i čistiji zvuk. Vaša omiljena muzička lista za vožnju zaslužuje vrhunsku reprodukciju. 

SENSUS CONTROL

Intuitivne komande za laku vožnju

Vozite se udobno koristeći ergonomske, inteligentno postavljene komande koje su najbolji primer spoja forme i funkcije.

U ponudi za nove modele

Sensus Connect postoji kod svih naših novih automobila (osim kod XC90 modela) kao standardna ili opcionalna karakteristika, što zavisi od tržišta na kome nabavljate automobil.

S60

Volvo S60 Car

S80

Volvo S80 Car

V40

Volvo V40 Car

V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country Car

V60

Volvo V60 Car

XC60

Volvo XC60

XC70

Volvo XC70

Podrška

Treba li Vam pomoć oko korišćenja karakteristika ili povezivanja uređaja sa Sensus Connect sistemom? Posetite odeljak za Sensus Connect na Volvo veb-sajtu za podršku i pronađite svu potrebnu pomoć.

Volvo Cars podrška

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.