Volvo dečije sedište

Nova generacija

Pogledajte našu najudobniju i najluksuzniju kolekciju dečijih sedišta do sada.

DECA DO JEDNE GODINE (0-13KG)

Dečije sedište, sedište za novorođenče

Dečije sedište okrenuto unazad za decu do jedne godine ili do 13kg osiguravaju udobnost i zaštitu. Sedište je duboko i opremljeno dodatnim bočnim pojačanjem. Postava je izrađena od kvalitetnog materijala koji se može oprati na 30 stepeni Celzijusa. Osim toga, sedište je opremljeno velikom ručkom koja pojednostavljuje njeno nošenje i instaliranje.

POTRAŽITE VOLVO ZASTUPNIKA

9 MESECI - 6 GODINA (9-25KG)

Dečije sedište, okrenuto unazad

Više prostora za noge, više mogućnosti nagiba i luksuzne presvlake koje se mogu prati u mašini za pranje rublja na 30 stepeni - to su glavne karakteristike našeg novog dečijeg sedišta za decu starosti od 9 meseci do 6 godina, koje pružaju značajan nivo udobnosti i sigurnosti. Sedište teži 7kg, a  osmišljeno je tako da bude vrlo jednostavno za instalaciju. Volvo preporučuje da deca do četvrte godine na svojim putovanjima budu okrenuta unazad.

POTRAŽITE VOLVO ZASTUPNIKA

4-10 GODINA (15-36KG)

Dečije sedište sa dodatnom potporom

Naše sedište sa dodatnom potporom dizajnirano je za decu između 4 i 10 godina ili između 15 i 36 kilograma. Tapacirano uzglavlje, visoka bočna pregrada i zaštita ramena garantuju sigurno putovanje. Sedišta su opremljena luksuznim tkaninama koje se mogu prati u mašini za pranje rublja na 30 stepeni Celzijusa. Sedište teži 6,4 kg. Zahvaljujući ISOFIT sistemu sedište je uvek čvrsto na svom mjestu, čak i kada dete nije u njemu. Volvo preporučuje da deca do četvrte godine prilikom putovanja budu okrenuta prema unazad.

POTRAŽITE VOLVO ZASTUPNIKA

4-10 GODINA (15-36KG)

Dečije sedište s dodatnom podlogom naslona

Dečije sedišta sa dodatnom podlogom naslona namenjena su deci starosti od 4 do 10 godina ili  15 do 36 kilograma. To su sedišta za decu koja su već dovoljno velika da mogu sedeti okrenuta u smeru vožnje. Osmišljeno je kako bi deca uvek sedela u uspravnom položaju, sigurnosni pojasevi su uvek ispravno instalirani i da ovaj ispravan položaj vožnje zapamte i kada odrastu. Postava je izrađena od visokokvalitetnih materijala, koji se mogu prati u mašini za pranje rublja na 40 stepeni Celzijusa. Zadnja ploča omogućava podešavanje na pet različitih visina i omogućuje više mesta prilikom spavanja ili odmora. Sedište teži tri kilograma. Volvo preporučuje da deca do četvrte godine putuju okrenuta prema unazad.

POTRAŽITE VOLVO ZASTUPNIKA

Bolje putovanje za svakoga

Naša sedišta dizajnirana su za sigurnije, udobnije i zabavnije putovanje dece, a i da Vama ovo iskustvo bude jednostavnije.