Originalna dodatna oprema

S našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao Vašem stilu i preferencijama. Kako bismo podržali Vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rešenja koja će obogatiti svako putovanje - izbor je Vaš. Naši automobili otelovljenje su skandinavskog dizajna. Spajaju lepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje Vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi ponudu posebno odabranih proizvoda sa istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski raskoš Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, Vaš bicikl se jednostavno postavlja na nosač.

12.860,00 din

Električna sklopiva kuka za XC90, XC60, XC40

Svaka Volvo kuka je dizajnirana za Vaš Volvo. Ona je integralni dio konstrukcije vozila i testirana je za najstrože sigurnosne i funkcionalne standarde. Sa električno sklopivom kukom ne morate se saginjati ispod vozila kako bi odvojili ili uklonili kuku. Kuka se stavlja u funkciju pritiskom na dugme u prtljažniku. Jednostavan potez ruke stavlja kuku u zaključani položaj.

118.320,00 din

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC40

Zadnjom parking kamerom povećavate svoje vidno polje iza vozila i imate opciju "oči na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je spolja gotovo nevidljiva, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Na ekranu se prikazuje zadnji branik vozila i veliki deo prostora iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju spoljne dimenzije automobila i kako će se automobil pozicionirati u zavisnosti od ugla upravljača.

61.830,00 din

Krovni kofer, Space design 420, crni

Ovaj kofer se može otvoriti sa obe strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamičan dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim unutrašnjim merama znači da je ovaj krovni kofer klasa za sebe.

66.700,00 din

Krovni kofer, Sport time 2003, crni

Ovo je funkcionalni krovni kofer za sve Vaše potrebe.
Ističe se dizajnom sa spuštenim dnom pa se integriše u oblik automobila.

47.950,00 din

Krovni kofer, Volvocars design

Krovni kofer dizajniran u Volvocars ima zapreminu od 430 litara.
Njegov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

134.650,00 din

Krovni nosači za sve aktuelne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kofere, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

od 19.890,00 din

Set gumenih patosnica za putničku kabinu

Set gumenih patosnica za pod putničkog prostora vozila. Patosnice su izrađene od meke i fleksibilne plastike pa ostavljaju utisak gume. Ivice su podignute naokolo, što daje zaštitu od vlage i prljavštine za unutrašnjost vozila. Patosnice bojom i oblikom odgovaraju unutrašnjosti automobila. Lake su za instalaciju i čvrsto prijanjaju uz pod, pričvršćene su integrisanim kopčama kroz otvore za instalaciju koji su zaštićeni od prodora vode. Lako ih je ukloniti i isprati vodom.

od 10.410,00 din

Zaštitna presvlaka za prednje sedište za XC90, XC60, S60, S90, V90/CC, V60/CC

Reverzibilna zaštita za sedište, dizajnirana za prednja sedišta automobila. Zaštitna presvlaka za prednje sedište je praktična oprema koju treba imati pri ruci, na primer nakon treninga ili šetnje šumom. Zaštita je optimizovana za sedište sa proširivim sedalnim delom.
Gornja i donja strana ove dvostrane presvlake ima različita svojstva. Jedna strana se sastoji od izdržljive pletene i udobne tkanine, dok druga strana ima funkciju odbijanja vode. Obe strane se mogu jednostavno očistiti brisanjem nakon upotrebe.
Zaštitna presvlaka se jednostavno namešta tako što se postavi preko naslona za glavu, lagano povuče dole i zatim pričvrsti između naslona za leđa i sedalnog dela. Jednostavno se uklanja i može se skladištiti u prtljažniku.

13.125,00 din

Integracija pametnog telefona na XC40

Integracija pametnog telefona sastoji se od aplikacija Apple CarPlay i Android Auto, što znači da možete koristiti svoj pametni telefon na siguran način. Ova tehnologija omogućava da upravljate funkcijama svog telefona pomoću glasovnih komandi, kontrola na upravljaču ili na središnjem ekranu automobila. Integracijom funkcija telefona i automobila lakše je pisati tekstualne poruke, obavljati pozive i voziti. Integracija pametnog telefona podržava i druge aplikacije koje imate preuzete na svom telefonu, poput aplikacije Spotify.

46.000,00 din

Pregrada za naočare u boji unutrašnjosti

Praktična i funkcionalna pregrada za naočare za najbolje moguće čuvanje Vaših naočara. Pregrada se lako montira na rukohvat kod prednjih sedišta. Polako otpuštajuća opruga poklopca omogućava Vam jednostavnu upotrebu. Pogodno za većinu naočara.

3.740,00 din

Sklopiva zaštita za vetrobransko staklo, dostupna za različite modele

Sklopiva zaštita na vetrobranskom staklu pobrinuće se za nižu temperaturu u Vašem vozilu. Jednostavno se postavlja na unutrašnju stranu vetrobranskog stakla i osigurava se štitnicima od sunca.

9.870,00 din

Nosač za kuku, za dva bicikla

Siguran i moderan transportni sistem za dva bicikla koji je veoma praktičan i jednostavan za upotrebu na vozilima sa kukom za vuču. Lako postavljanje na kuku brzim zatezačima i jednostavno postavljanje bicikla jer je visina utovara niska. Nosač ima držač okvira obložen gumom i remene sa zubcima za sigurno držanje okvira i točkova bicikla. Držači okvira mogu se lako ukloniti ili vratiti na svoje mesto jednim pokretom ruke.

45.420,00 din

Nosač za kuku, za električne bicikle

Ovo je sigurno transportno rešenje, posebno dizajnirano sa povećanom nosivošću. Sa širokim rasponom između ležišta za točkove, ovaj nosač je idealan za prevoz električnih bicikala. Zahvaljujući pametnom nagibu nosača, moguće je jednostavno pristupiti prtljažniku vozila čak i sa montiranim biciklima. Preklapanje nogom Vam omogućava da pridržite bicikle dok preklapate nosač.

63.240,00 din

Preklopivi nosač za kuku, za dva bicikla

Izuzetno kompaktan nosač za dva bicikla sa patentiranim dizajnom. Nosač se može montirati za nekoliko sekundi jer ima jednostavan sistem u dva koraka - najpre se rasklopi i onda je spreman za korišćenje. Takođe Vam daje slobodu da ponesete svoj bicikl i na kraća i na duža putovanja. Kada nije u upotrebi, nosač se može sklopiti i odložiti.

63.240,00 din