Originalna dodatna oprema

S našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao Vašem stilu i preferencijama. Kako bismo podržali Vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rešenja koja će obogatiti svako putovanje - izbor je Vaš. Naši automobili otelovljenje su skandinavskog dizajna. Spajaju lepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje Vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi ponudu posebno odabranih proizvoda sa istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski raskoš Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Styling kit za XC60

Sastoji se od odgovarajuće zadnje zaštitne ploče s jedinstvenim završecima izduva, kao i od prednje zaštitne ploče.

289.801,00 din

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, vaš bicikl se sigurno postavlja na nosač.

20.532,00 din

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC40

Zadnjom parkirnom kamerom povećavate svoje vidno polje iza vozila i imate opciju "oči na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je spolja gotovo nevidljiva, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Na ekranu se prikazuje zadnji branik vozila i veliki deo prostora iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju spoljne dimenzije automobila i kako će se automobil pozicionirati u zavisnosti od ugla upravljača.

78.625,00 din

Krovni box Space design 420, crni

Ovaj kofer se može otvoriti sa obe strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamičan dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim unutrašnjim merama znači da je ovaj krovni kofer klasa za sebe.

99.000,00 din

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalni krovni kofer za sve Vaše potrebe.
Ističe se dizajnom sa spuštenim dnom pa se integriše u oblik automobila.

71.190,00 din

Krovni box Volvocars dizajn

Krovni kofer dizajniran u Volvocars ima zapreminu od 430 litara.
Njegov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

199.725,00 din

Krovni nosači za sve aktualne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

Od 29.535,00 din

Styling ponuda za XC40

Styling ponudu čine prednja ukrasna zaštita podvozja, ukrasni pragovi i zadnja ukrasna zaštita podvozja s integrisanom izduvnom cevi. Zajedno, ti stilski elementi vozilu daju sofisticiran izgled. Sve tri komponente kompleta odlikuju detalji od brušenog nerđajućeg čelika, a koji daju vozilu ekskluzivan izgled.

402.024,00 din