Originalna dodatna oprema

S našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao Vašem stilu i preferencijama. Kako bismo podržali Vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rešenja koja će obogatiti svako putovanje - izbor je Vaš. Naši automobili otelovljenje su skandinavskog dizajna. Spajaju lepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje Vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi ponudu posebno odabranih proizvoda sa istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski raskoš Vašem životu i savršen je dodatak Vašem automobilu.

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, Vaš bicikl se jednostavno postavlja na nosač.

12.860,00 din

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC40

Zadnjom parking kamerom povećavate svoje vidno polje iza vozila i imate opciju "oči na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je spolja gotovo nevidljiva, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Na ekranu se prikazuje zadnji branik vozila i veliki deo prostora iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju spoljne dimenzije automobila i kako će se automobil pozicionirati u zavisnosti od ugla upravljača.

61.830,00 din

Krovni kofer, Space design 420, crni

Ovaj kofer se može otvoriti sa obe strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamičan dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim unutrašnjim merama znači da je ovaj krovni kofer klasa za sebe.

66.700,00 din

Krovni kofer, Sport time 2003, crni

Ovo je funkcionalni krovni kofer za sve Vaše potrebe.
Ističe se dizajnom sa spuštenim dnom pa se integriše u oblik automobila.

47.950,00 din

Krovni kofer, Volvocars design

Krovni kofer dizajniran u Volvocars ima zapreminu od 430 litara.
Njegov aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

134.650,00 din

Krovni nosači za sve aktuelne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kofere, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

od 19.890,00 din

Nosač za skije

Dizajn i način upotrebe ovog nosača prilagođen je današnjem širokom rasponu modernih skija i snowborda. Patent na zaključavanje sadrži mekanu gumu koja osigurava siguran prevoz Vaše opreme. Ovaj fleksibilni nosač je jednostavan za ugradnju i može se priključiti na T koloseke Vašeg krovnog nosača.

19.890,00 din

Sklopivi nosač za skije

Sklopivi nosač za skije znači da nema potrebe za penjanjem na vozilo i prljanjem prilikom utovara i istovara. Jednostavnim povlačenjem, nosač se pomiče u stranu i omogućava lakši pristup Vašim skijama.

23.415,00 din

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC60

Zadnjom parking kamerom povećavate svoje vidno polje iza vozila i imate opciju "očiju na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je gotovo nevidljiva, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Na ekranu se prikazuje zadnji branik vozila i veliki deo prostora iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju spoljne dimenzije automobila i kako će se automobil pozicionirati u zavisnosti od ugla upravljača.

64.860,00 din

Zaštitna presvlaka za prednje sedište za XC90, XC60, S60, S90, V90/CC, V60/CC

Reverzibilna zaštita za sedište, dizajnirana za prednja sedišta automobila. Zaštitna presvlaka za prednje sedište je praktična oprema koju treba imati pri ruci, na primer nakon treninga ili šetnje šumom. Zaštita je optimizovana za sedište sa proširivim sedalnim delom.
Gornja i donja strana ove dvostrane presvlake ima različita svojstva. Jedna strana se sastoji od izdržljive pletene i udobne tkanine, dok druga strana ima funkciju odbijanja vode. Obe strane se mogu jednostavno očistiti brisanjem nakon upotrebe.
Zaštitna presvlaka se jednostavno namešta tako što se postavi preko naslona za glavu, lagano povuče dole i zatim pričvrsti između naslona za leđa i sedalnog dela. Jednostavno se uklanja i može se skladištiti u prtljažniku.

13.125,00 din

Električna sklopiva kuka za XC90, XC60, XC40

Svaka Volvo kuka je dizajnirana za Vaš Volvo. Ona je integralni dio konstrukcije vozila i testirana je za najstrože sigurnosne i funkcionalne standarde. Sa električno sklopivom kukom ne morate se saginjati ispod vozila kako bi odvojili ili uklonili kuku. Kuka se stavlja u funkciju pritiskom na dugme u prtljažniku. Jednostavan potez ruke stavlja kuku u zaključani položaj.

118.320,00 din

Set gumenih patosnica za putničku kabinu

Set gumenih patosnica za pod putničkog prostora vozila. Patosnice su izrađene od meke i fleksibilne plastike pa ostavljaju utisak gume. Ivice su podignute naokolo, što daje zaštitu od vlage i prljavštine za unutrašnjost vozila. Patosnice bojom i oblikom odgovaraju unutrašnjosti automobila. Lake su za instalaciju i čvrsto prijanjaju uz pod, pričvršćene su integrisanim kopčama kroz otvore za instalaciju koji su zaštićeni od prodora vode. Lako ih je ukloniti i isprati vodom.

od 10.410,00 din