Originalna dodatna oprema

Našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao vašem stilu i željama. Kako bismo podržali vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rešenja koje će obogatiti svako putovanje - izbor je vaš. Naši automobili su oličenje skandinavskog dizajna. Spajaju lepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa vrhunskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi izbor posebno odabranih proizvoda sa istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki deo je primer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski stil vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Spoljni stajling paket za XC60

Sastoji se od odgovarajuće zadnje zaštitne ploče sa jedinstvenim izduvima, kako i od zaštitne ploče napred. Stilski elementi spoljnog stajling paketa zajedno stvaraju moderan jedinstven dizajn.

267.082,00 din.

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, vaš bicikl se sigurno postavlja na nosač.

14.589,00 din.

Krovna kutija Space design 420, crna

Ova se kutija može otvoriti sa obe strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamični dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim merama znače da se radi o krovnoj kutiji u klasi za sebe.

84.973.00 din.

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Obeležena je dizajnom sa spuštenim dnom pa se integriše u oblik automobila.

61.121,00 din.

Krovna kutija Volvocars dizajna

Krovna kutija dizajnirana u Volvocars ima zapreminu od 350 litara. Njen aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha, a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

174.125,00 din.

Krovni nosači za sve aktualne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

25.189,00 din.

Kuka za XC60

Uz pomoć električne sklopive kuke ne morate se saginjati ispod auta kako bi ste spojili ili odvojili kuku. Pritiskom na taster u prtljažniku otvorićete kuku prema spolja. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u zaključani položaj.

124.653,00 din.

Kuka za XC90

Uz pomoć električne sklopive kuke ne morate se saginjati ispod auta kako bi ste spojili ili odvojili kuku. Pritiskom na taster u prtljažniku otvorićete kuku prema spolja. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u zaključani položaj.

129.830,00 din.

Nosač za 2 bicikla za kuku

Siguran i moderan sistem prevoza za dva bicikla, vrlo praktičan i lak za upotrebu na automobilu sa kukom za vuču. Lako se postavlja na kuku za vuču, a bicikli se lako montiraju i demontiraju zbog male visine. Spojnica sa kukom ima ergonomsku ručku sa malom silom zatvaranja, ali najboljom mogućom stabilnošću.

51.366,00 din.