AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su, na primer, tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljno ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da budete potpuno bezbrižni. Cena usluge je 1.800 din, a u slučaju servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može da ažurira Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam obezbeđujemo sve potrebne informacije o Vašem Volvou. Dodatno Vas obaveštavamo o novostima i promenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno radimo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

CLASSIC SERVICE

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 5 godina

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bi Vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlašćenim servisima nudimo vlasnicima Volvo vozila starih 5 godina ili više posebne cene za delove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo delove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čini Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Prijavite se na servis

Ostala akcijska servisna ponuda

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razume Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumete obaveštenja koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
Do 30.6.2020 u promotivnoj ponudi promenite jezik interfejsa već od 25.000,00 din.

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.
Do 30.6.2020 iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već od 108.900,00 din.

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj ceni već od 7.630,00 din, a svako sledeće ažuriranje je besplatno.

Pobrinite se za svoj automatski menjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje menjača što može da dovede do težih promena brzina, glasnijeg rada menjača i bržeg trošenja. Promenu ulja preporučujemo na svakih 80.000 pređenih kilometara.
Do 30.6.2020 zamenite ulje u automatskom menjaču za samo 31.000,00 din.

Obnovite klimu u potpunosti

Bez obzira na svoj kvalitet i efikasnost klima sistem Vašeg Volvoa nakon nekog vremena slabi. Redovni pregledi su jedini način da osigurate njegovu efikasnost upravo tada kada Vam najviše treba. U ovlašćenim Volvo servisima imamo svu potrebnu programsku opremu koja ispravno ažurira klima uređaj u Vašem Volvou.
Obnovite svoj klima uređaj pre godišnjeg odmora po povoljnoj ceni koja važi do 30.6.2020.