Servis shvatamo lično.

Verujemo da servisiranje Vašeg automobila treba da bude jednostavno. Zato smo iznova izmenili tradicionalnu sliku posete servisnoj radionici. Time što ustupamo stare metode rada prošlosti, imamo cilj da stvorimo nov pristup servisu, koji je ličan, efikasan i koji vodi računa o Vama isto tako dobro kao što vodi računa o Vašem automobilu.

Volvo servis 2.0

Naš servis. Dizajniran za vas.

Posedovanje automobila ne treba da bude komplikovano. Treba da bude jednostavno i što je moguće prijatnije. Zato smo stvorili jedinstvenu uslugu koja obuhvata sve što Vam treba da dobijete najviše od života sa svojim Volvoom. Mi to zovemo Volvo servis 2.0.

Lični servisni savetnik

Predstavljamo Vam vašeg ličnog servisnog savetnika koji će odgovoriti na bilo koje pitanje koje možete imati u vezi sa vašim automobilom, i biće tu da Vam ponudi savet i podršku ukoliko Vam je potrebna.

Alternativni transport

Nema razloga da menjate svoj raspored samo zbog toga što je Vaš automobil na servisu. Možemo Vam ponuditi alternativni prevoz kako bi ste nesmetano nastavili planirane aktivnosti.

Ažuriranje softvera

Kontinuirano unapređujemo softver za naše automobile. Kako bi Vaše vozilo uvek imalo najnoviju verziju, mi redovno ažuriramo softver u Vašem Volvou prilikom svakog servisa.

Provera delovanja sistema

Naši obučeni tehničari će se pobrinuti oko detaljne provere sigurnosnih sistema na Vašem Volvou isto kao što će i proveriti stanje akumulatora. Čisto da bi bili na strani sigurnosti.

Pranje automobila

Posle svakog servisa, mi ćemo oprati Vaš Volvo i spolja i iznutra. Tako da, kada ga preuzmete, izgledaće podjednako dobro kao što je dobar osećaj voziti ga.

Volvo originalni servis

Originalni Volvo servis dobićete jedino u ovlašćenoj Volvo radionici. Jedinstvena kombinacija stručnih tehničara, inovativnih Volvo metoda i originalnih Volvo delova.

Dodatne Volvo usluge

Usluge dizajnirane tako da Vam odgovaraju

Bilo da čistimo tapacire, popravljamo naprslo vetrobransko staklo ili menjamo gumu, u našim servisima su svi usredsređeni da se najbolje pobrinu o tome.

Usluge vezane za točkove

Samo Volvoovi eksperti znaju koje gume i naplatci su najbolji za Vaš konkretan model Volvoa, i samo Volvoovi eksperti imaju znanje, veštine i opremu za kvalitetnu brigu o njima.

Volvo profesionalna nega automobila

Obučeni Volvoovi profesionalci neće samo očistiti delove Vašeg automobila, kao što su prozori ili paneli vrata, oni će takođe tretirati kožu i tkaninu na način na koji ćete i Vi i Vaš Volvo stvarno ceniti.

Popravka vetrobranskog stakla

Popravka ili zamena? Naši obučeni Volvo profesionalci će proceniti svako oštećenje Vašeg vetrobrana i tretirati ga na način koji je najbolji za Vašeg Volvoa. Način koji neće ugroziti bezbednost ili performanse.

Usluge vezane za auto klimu

Naši stručni tehničari će proveriti i očistiti klima sistem Vašeg Volvoa tako da možete uvek uživati u savršenoj klimi u kabini, kako sitne greške ne bi dovele do skupih popravki.